Viquipèdia Discussió:Els 10 fonamentals

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

La llista dels 10 articles fonamentals no té un viquiprojecte de treball definit. L'objectiu més desitjable és millorar-ne totes les entrades per sobre dels 100.000 octets i aconseguir-ne la distinció d'Article Bo o Article de Qualitat.

Podeu proposar idees, suggeriments en aquesta discussió o englobar-les en les llistes de treball superiors (Els 100 fonamentals).

Medol (discussiócontribucions)

Bones. M'agradaria que en una de les columnes de la taula sortís automàticament els octets de cada article. Algú que en sàpiga pot fer el canvi al mòdul corresponent per fer-ho possible? Utilitza aquest mòdul. @Vriullop: @Amadalvarez: @Paucabot: @Townie: @Toniher: Moltes gràcies per avançat.

Vriullop (discussiócontribucions)

Es pot fer (no era evident): funció bytes a Mòdul:Proves/Vriullop. Com integrar-ho en aquest mòdul és la part que fa més mandra per haver d'entrar a estudiar-lo.

Medol (discussiócontribucions)
Vriullop (discussiócontribucions)

Fet.

Medol (discussiócontribucions)

Moltes gràcies!

Medol (discussiócontribucions)

No té a veure amb el canvi, perquè ja em passava abans, però des d'ahir a la tarda m'apareix el missatge "S'ha exhaurit el temps assignat per a l'execució d'scripts" quan intento desar les llistes de geografia o biografies https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Articles_vitals/Nivells/4. Hi ha alguna manera per evitar-ho? És que ho he provat desenes de vegades des d'ahir. Es deu al meu ordinador, a la xarxa?

Vriullop (discussiócontribucions)

El problema és que per llistar 300 articles n'ha d'obrir 600: 300 de la Viquipèdia i 300 de Wikidata. Les de la Viquipèdia són inevitables si es vol comptar els octets. Tot i eliminar aquesta funció continua exhaurint el temps disponible. Les de Wikidata són evitables, el problema és de base del mòdul que no cal que obri tota la pàgina per consultar algunes dades. Li cal una reestructuració de fons. M'ho miro.

Vriullop (discussiócontribucions)

M'he n'he sortit només parcialment. Hi ha dues coses que ho carreguen molt: el recompte de declaracions de Wikidata i les dades addicionals que afegeix en biografies. El primer l'he eliminat suposant que no és informació rellevant per la Viquipèdia. Per evitar errors he limitat el número de files a 300 en general i a 200 en biografies. A partir d'aquí és quan comença a petar. Fixa't que ara Viquipèdia:Articles vitals/Nivells/4/Biografies1 ho treu bé però en la darrera fila avisa "Listed only first 200 rows".

Medol (discussiócontribucions)

Això vol dir que fent llistes de 200 hauria d'anar bé, no? Si és això, limito les llistes a 200 elements en geografia i de biografies, que són els que peten, i llestos. Per altra banda, veig que clicant a l'article linka a l'article en anglès, no sé si es podria canviar a l'article en català, i quan no hi hagués article que aparegués en vermell per crear-lo.

Vriullop (discussiócontribucions)

No m'havia fixa't en els de geografia que hi afegeix les coordenades. En tots dos casos hauria de funcionar amb 200. L'article en català està enllaçat a la icona ✔️. Hi he afegit l'enllaç als octets perquè quedi més evident. També un enllaç vermell al guionet.

Resposta a «Dubte amb el mòdul»
Cap més tema anterior