Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Casa de la Ciutat (Barcelona)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Un cop més, considero, ja no l'article, que també, sinó de qualitat la manera de treballar de l'autora. I aquest article n'és un altre exemple: desenvolupament, referències, equilibri entre text i imatges, implicació d'altres usuaris en la millora, etc.
No vaig participar en l'avaluació i, per tant, comento ara alguns detalls que no modifiquen el meu vot donant suport a la seva qualitat. No m'acaba de fer el pes la solució per a cites destacades (per ex., "sobre-volt fi i gentil"); buscaria una altre solució; molt d'espai, lletra petita... no sé si la lletra un pèl més gran pot millorar la presentació. Un altre detall: la foto del Saló de Cent just a sota del títol; no sé si és millor posar-la després d'algun paràgraf o al final de la secció. --Peer (discussió) 09:10, 2 març 2008 (CET)

  • La fotografia l'he mogut, i també em sembla bé com queda.
  • Quant a la cita, si ningú més diu gens en contra la deixaria, doncs totes estan així i no em sembla que quedi tan malament estèticament dintre de l'article. --MarisaLR (discussió) 10:41, 2 març 2008 (CET)
D'acord. És qüestió de gustos i ja saps, que tot és molt relatiu. Tampoc queda malament i el criteri és manté en tot l'article.--Peer (discussió) 10:50, 2 març 2008 (CET)