Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/El Greco

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Molt bon article. Sols un suggeriment: No seria millor deixar les referències visibles, sense mig amagar-les?. Queda com a incomplet. Columbusalbus (disc.) 19:19, 12 feb 2014 (CET)

  • @Columbusalbus: Doncs aquest model mig amagat m'ho van posar durant l'avaluació. De tota manera si «clicles» sobre qualsevol referència es mostra sense cap incomoditat. Espero que no sigui cap problema per a la teva votació! --MarisaLR (disc.) 22:21, 12 feb 2014 (CET)
  • @MarisaLR: L'article mereix la distinció de qualitat pel contingut, sense cap dubte. El problema que veig és tècnic: si visualitzes la versió per a impressora o descarregues l'article com a PDF no surten completes les referències, i és una llàstima tenir aquest inconvenient. De tota manera aquest petit problema no invalida el meu vot. --Columbusalbus (disc.) 17:29, 13 feb 2014 (CET)
En això tens rao i no m'hi havia fixat, però penso que resulta més còmode per navegar si s'amagen quan n'hi ha més d'una trentena. També he vist que la plantilla de columnes no es veu bé a tots els navegadors. Crec que poca gent s'imprimeix els articles i que probablement aquests tampoc necessiten imprimir les 5 pàgines de referències completes. Però ho deixo a criteri de l'autor. Salut! --Jey (disc.) 12:17, 14 feb 2014 (CET)
En aquests articles de qualitat estem buscant, almenys, tres tipus d'usuaris: Els menuts, que en la introducció i una o dues fotografies, ja té solucionat un treball escolar; els més majors, que necessiten tot l'article, o una part, per a realitzar un resum que els aprofiti per a realitzar un treball; i els interessats en el tema de l'article per a endinsar-se en el seu contingut, on aquests si necessiten tenir a l'abast, algunes vegades imprès i altres en PDF, totes les referències i la bibliografia. Són aquests darrers usuaris els que trobaran un petit problema. Era en aquest sentit que feia la pregunta. Una salutació a tots el col·laboradors d'aquest magnífic article! --Columbusalbus (disc.) 13:04, 14 feb 2014 (CET)

L'article en general és impecable i no he volgut deixar de votar, però porto dies fent petits retocs ortogràfics i gramaticals. Agrairia que algú més se'l revisés a fons perquè no en quedi cap. Salut! --Jey (disc.) 23:22, 25 feb 2014 (CET)