Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Enzim

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

:Hi ha un problema amb la plantilla "double image". Fet Fet!Leptictidium (discussió) 09:19, 19 feb 2009 (CET)

Les imatges amb thumb, es recomana no posar mida px si no és necessari. Algunes crec que sí que cal, per poder llegir millor el contingut; però d'altres estan a 300px i queden grans.--Peer (discussió) 22:48, 18 feb 2009 (CET)
Si estan tan grans, serà perquè és necessari. He mirat la pàgina amb els tres navegadors que tinc i en cap no em sembla que les imatges siguin excessivament grans. En tot cas, si et sembla bé, he reduït totes les imatges que estaven a 300px a 280px, i les que estaven a 400px les he reduït a 370px. – Leptictidium (discussió) 09:21, 19 feb 2009 (CET)
No. No era tant per reduir una mica la imatge sinó per la consigna de No fixeu la mida de les imatges, useu només l'atribut thumb (Viquipèdia:Llibre d'estil#Imatges). Abans fixava la mida però des que ho vaig saber tendeixo a fer-ho així. Evites que segons quin programa o quin entorn facin servir no hi hagi conflicte. En Vriullop t'aclarirà més detalls. En el cas de l'article entenia que pot ser quan hi ha text incorporat i pot quedar massa petit.--Peer (discussió) 09:47, 19 feb 2009 (CET)
No em convenç deixar el "thumb" tal qual, perquè aleshores les imatges surten per defecte amb una mida de 180px. Sí, ja sé que això es pot canviar des de les preferències, però crec que a part dels usuaris habituals, poca gent sap modificar-les, i els anònims directament no poden fer-ho. Per això, molta gent es quedaria veient imatges massa petites (180px) perquè no sabrien canviar la mida per defecte. A més, per les imatges més amples que altes, 180px no és gens adequat. Penso que, abans que deixar el "thumb" a seques, és millor posar-hi una determinada mida i llavors utilitzar diversos navegadors per a comprovar que es veu bé amb tots. – Leptictidium (discussió) 10:06, 19 feb 2009 (CET)