Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Ferrara

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No pot ser que gairebé totes les referències siguin enllaços a altres viquipèdies. És auto-referenciar-se. – Leptictidium (pm!) 18:00, 23 jul 2008 (CEST)

Després ha anat a avaluació? I el mateix que ha dit el Leptictidium.--KRLS , 18:22, 23 jul 2008 (CEST)
Sí que va anar a avaluació. A més d'això de les "referències", hi ha el tema que la introducció és molt curta. – Leptictidium (pm!) 12:15, 24 jul 2008 (CEST)
No entenc molt el sistema de les referències, la majoria són a altres viquis i a més algunes en enllaços interns a la nostra i com referència es posa l'enllaç a les altres ?
  • Per a ser article de qualitat sempre es demanen un nombre de referències fiables i si pot ser bibliogràfiques millor.
  • Els horaris i tarifes dels autobusos que ara diu que són del 2008, es canviarant contínuament? No creo que sigui necessari posar-los.--MarisaLR (discussió) 12:31, 24 jul 2008 (CEST)
No pot ser que Marquesat de Ferrara, un suposat article principal, tingui l'enllaç en vermell. – Leptictidium (pm!) 20:54, 26 jul 2008 (CEST)
Considero que el articles que marquis en negreta no poden tenir un enllaç vermell, o com a mínim no els marquis en negre. L'apartat infraestructures (aeroports, carreteres...) hauria d'anar al final. Sé que existeix una plantilla pels municipis que vaig haver de seguir per l'article Rubió i crec que també es segueix al de Girona.--KRLS , 02:54, 27 jul 2008 (CEST)

Hi trobo algunes mancances bàsiques. Es fa una descripció del clima però no es diu quin és el clima dominant (mediterrani?). Hi ha parts sense traduïr, li cal un mínim d'explicació de la demografia Baixa la població a partir dels 1970) i la política, li calen referències a la part econòmica, on s'aporten moltes dades. Li caldrien algunes coordenades d'edificis importants. --Panotxa (discussió) 07:22, 5 ago 2008 (CEST)

Felicitats per l'article, has fet una gran feina, però trobo a faltar la part de història a partir del 1600 i sobretot, els darrers dos segles, dels quals gairebé no se'n parla. Segur que pots trobar-ne molta informació, almenys del segle XX.
També és possible ampliar la part d'economia, especificant quin tipus d'agricultura hi ha, de secà o de regadiu, i quins productes. També la part d'artesania, quins productes típics d'artesania té la ciutat. I la part del turisme potser està mal redactada, la qualitat dels museus fa que creixi l'oferta de balnearis? --Àlex Esp (Discussió) 01:18, 9 ago 2008 (CEST)
No entenc que la gent voti a favor en l'apartat de referències quan n'hi ha tantes que són enllaços a it.wiki.
Comentari:S'ha netejat molta interwiki com referència, han de quedar 8 de 33. Quedarien pròpiament 25 independents. --Panotxa (discussió) 17:07, 13 ago 2008 (CEST)
Fet Fet! Ja no en queden --Panotxa (discussió) 06:57, 1 set 2008 (CEST)
La llengua té un to massa elogiós, i hi ha parts escrites en primera persona, no és llenguatge enciclopèdic.
Cito els comentaris de Panotxa i Alex_Esp per dir que no em sembla prou complet l'article.
Ídem amb els comentaris de KRLS per dir que l'article em sembla mal estructurat.– Leptictidium (pm!) 14:28, 13 ago 2008 (CEST)
Crec que es tracta d'un article molt complet i que quadra perfectament amb el que hauria de ser un article de qualitat. No obstant, atès que cal valorar diversos paràmetres, respecte de la llengua tinc objeccions. En alguns fragments la sintaxi no és massa correcta i no s'entèn bé el significat. Caldria emprar un llenguatge més planer, pose un exemple: Amb el pas del temps, Ferrara va ser capaç de constituir-se en un municipi autònom o "comune", i defensant activament la seva independència durament guanyada fent-se de la Lliga llombarda, que havia creat una aliança contra l’emperador Frederic I del Sacre Imperi Romanogermànic. Hi ha diversos paràgrafs d'aquest estil. En la meua opinió, arranjant un poc el llenguatge es tracta d'un article excel·lent. Cordialment, Corretger (discussió) 09:01, 16 ago 2008 (CEST)
Què vol dir "un hivern rígid"? Hi ha un error de referències a la secció "cultura i tradicions". Finalment, s'han de canviar molts apòstrofs i cometes "de processador de textos" al tipus wiki. A part d'això, em sembla que l'article ha millorat molt des que vaig votar, i canviaré els vots. – Leptictidium (pm!) 20:47, 1 set 2008 (CEST)

Fet Fet! Reparada la referència --Panotxa (discussió) 08:03, 2 set 2008 (CEST)