Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Jaume Huguet

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Petits canvis ortogràfics. Marco text amb errada-->text canviat =capítol on es troba el canvi= per contextualitzar els canvis i es pugui canviar si no són correctes. Com són en una sola edició millor no revertir-los.

  • bàrroc--> barroc a =Obra desapareguda=.
  • Títol Grans retaules integres--> íntegres.
  • El retaule va ser realitzat per a la nova església gòtica acabada de construir per a presidir l’altar major.--> El retaule va ser realitzar per presidir l'altar major de la nova església gòtica acabada de construir diaca al segle IV, i deixeble del bisbe Valeri de Saragossa millor --> deixeble del bisbe Valeri de Saragossa i diaca al segle IV (no queda clar, «diaca». Diccionari de la llengua catalana de l'IEC. Institut d'Estudis Catalans. de qui?). va realitzà--> va realitzar (segueixo el temps verbal de la frase) a =Retaule de Sant Vicenç de Sarrià=.
  • atapeixen atapeeixen a =imatge de Sant Vicenç ordenat per sant Valeri=
  • El 1923, la Junta de Museus de Catalunya va començar una negociació amb el gremi que va permetre que el 1940 sis compartiments del mateix conjunt ingressessin en diposit i posteriorment adquirides el 1970 al MNAC, on s'exposen. --> El 1923 la Junta de Museus de Catalunya va començar una negociació amb el gremi, que el 1940 va permetre l'ingrés de sis compartiments del mateix conjunt en dipòsit, per acabar sent adquirits el 1970 pel MNAC, on actualment s'exposen. a =Retaule de Sant Miquel=.
  • amb la torre com a atribut-->amb la torre com atribut a =imatge de Mare de Déu i les santes=.

Article de qualitat merescut.Bona feina. --Anskar (disc.) 16:06, 5 oct 2011 (CEST)

Totalment d'acord amb els canvis. Gràcies, --amador (disc.) 21:20, 5 oct 2011 (CEST)

Període de maduresa

A l'apartat Període de maduresa potser seria convenient no fent tants paràgrafs curts sinó fer-ne dos o tres de més llarg. Podries considerar-ho?--Arnaugir 09:57, 18 oct 2011 (CEST)

ho he empaquetat una mica més. --amador (disc.) 22:14, 18 oct 2011 (CEST)
perfecte, molt millor!! l'acabaré de llegir i votaré!--Arnaugir 00:51, 19 oct 2011 (CEST)