Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Xuetes

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Una cosa (formal) que crec que es podria millorar: la manera de citar els llibres a l'apartat La qüestió xueta en la creació literària. Primer es posa el títol, després el nom de l'autor amb els llinatges en majúscules i finalment l'any.

Crec que estaria bé usar el mateix format que l'apartat Bibliografia de referència. Li donaria una mica més de coherència formal. Pau Cabot · Discussió 10:52, 19 set 2009 (CEST)

No pensis que no hi he pensat, però a la llista d'obres literàries el protagonisme el té el títol i el seu ordre cronològic, mentre que la bibliografia logicament prima l'autor. En definitiva que vaig preferir no tocar-ho perquè me va semblar que aquesta preeminència quedava millor reflectida. --Lliura (disc.) 20:01, 19 set 2009 (CEST)
Sí, jo tampoc no ho acab de veure clar. Potser si l'any és important es pot fer com a les discografies i començar per l'any ... Pau Cabot · Discussió 09:08, 20 set 2009 (CEST)

Estaria bé fer l'article de Sambenets.Fet Fet! Em sembla que a la VP no fem servir l'abreviatura "s." per a dir segle, sinò que es posa la paraula sencera. No sé si hi ha alguna norma d'estil, però sempre ho he vist i fet aixíFet Fet!. Molt bon article.--amador (disc.) 07:52, 20 set 2009 (CEST)

Sembla que l'article ha superat els vots necessaris per ser considerat un article de qualitat, gracies a tots els que ho heu considerat així i a tots els que heu fet aportacions que l'han millorat, especialment a Ferbr1 que és un gran treballador, encara que un poc caparrut. Salut --Lliura (disc.) 22:00, 20 set 2009 (CEST)