Vés al contingut

Viquiprojecte:Museu del disseny/Altres

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Museu del Disseny de Barcelona
Des de 2011
#glamwiki


En aquesta pàgina es recullen les anteriors fases del Viquiprojecte:Museu del Disseny.

Fase 1 2011:2012[modifica]

Objectiu[modifica]

Donar a conèixer el món del disseny i els dissenyadors de notorietat enciclopèdica realitzant les entrades de continguts i desenvolupant en cada entrada els apartats que es proposen a continuació.

Descripció[modifica]

Es tracta d'un projecte en línia liderat pel Museu del disseny en col·laboració amb Amical Wikimedia que pretén donar visibilitat al món del disseny a través de la xarxa. Fa uns mesos es va observar que la veu enciclopèdia de molts dissenyadors o de peces destacades del disseny a la Viquipèdia era molt minsa.

L'abast d'aquest viquiprojecte és realitzar les entrades d'aquells dissenyadors i peces destacades del món del disseny. Per començar, es van escollir un seguit de peces de la col·lecció del museu, basant-nos en la seva rellevància i perquè compleixen els criteris d'admissibilitat per ser incorporats a l'enciclopèdia.

Coordinació[modifica]

Participa![modifica]

Si les teves contribucions a la Viquipèdia sovint es tracten en articles relacionats amb aquest viquiprojecte, per col·laborar en aquest viquiprojecte només cal que afegiu el vostre nom a aquesta llista:

NOTA: Encara no teniu compte d'usuari a la Viquipèdia? Registreu-vos aquí

Llista d'articles a crear i/o ampliar[modifica]

Institucions[modifica]

Edificis Museu del disseny[modifica]

Col·lecció Museu del disseny[modifica]

Exposicions[modifica]

Fons i Arxiu[modifica]

Premis Disseny[modifica]

Dissenyadors i personalitats[modifica]

Altres articles ampliats amb continguts del web[modifica]

Plantilla de navegació[modifica]

Hem creat una plantilla de navegació on incorporarem els articles més destacats relacionats amb el Museu del disseny. Aquesta plantilla es posa al peu de cada article i serveix per a facilitar la navegació. De moment només incorpora la col·lecció de disseny industrial però esperem ampliar-la aviat:

Reutilització de continguts[modifica]

Gràcies a un acord amb el Museu del disseny, es poden fer servir els textos del seu web a la Viquipèdia, sempre i quan es copiï aquest permís a la pàgina de discussió dels articles afectats:

No arxiveu aquesta nota

Per fer-ho servir, copiar aquest text a la pàgina de discussió dels articles afectats:

En català: {{PermísOTRS|ticket= https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketID=6497300|nota=Permís per utilitzat el text de http://www.dhub-bcn.cat/ sota llicència CC-BY-SA}}

En anglès: {{OTRS permission|ticket=https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketID=6497300}}

Estadístiques[modifica]

Hem creat una pàgina de seguiment per veure com evolucionen les estadístiques del projecte:

Ajuda[modifica]

Enllaços d'interès
Com fer servir imatges

Enllaços externs[modifica]