Vés al contingut

Viquiprojecte Discussió:Viquitrobada 2021

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Tiputini (discussiócontribucions)

Ens podríeu informar de quins són el requisits que cal tenir respecte a la COVID-19 per circular per França? En la pàgina del Consolat d'España a Lyon diu això: 'Haber realizado –con resultado negativo– un test PCR o de antígenos en las 24 horas anteriores al viaje'. En sabeu alguna cosa més?

Capsot (discussiócontribucions)

Bon dia,

@Tiputini. Traduesc el que posa el web de l'Ambaixada de França a Espanya (https://es.ambafrance.org/Covid-19-a-savoir-pour-tout-deplacement-entre-la-France-et-l-Espagne#t1-Entree-sur-le-territoire-francais) i com que les dades no corresponen verificaré quines dades so'n les correctes (la informacio' és 22 d'octubre 2021):

-o la prova d’haver rebut la totalitat de les dosis prescrites per un dels vaccins homologats per l’agència europea dels medicaments (esquema vaccinal complet, que date de més de 7 dies (AstraZeneca, Pfizer o Moderna) o de més de 28 dies (Janssen, vaccin unidose).

-o per les persones no vaccinades, un test PCR o antigènic (TAG, en aquest darrer cas: deteccio' de la proteina N del sars-cov 2) s'exigeix en partença d'Espanya cap a França. Aquest test ha de tenir una data de menys de 72 hores.

-o un certificat de recuperacio' de la Covid-19, vàlid 180 dies després de la 1era prova diagnòstica positiva. Aquest document sobretot ha d'esmentar la data de la primera prova positiva, el tipus de prova realitzat i alhora el pai's on s'ha establert el certificat.

- o el pass sanitari, reconegut per als desplaçaments interns a dintre de l’espai europeu, sota la forma d’un certificat europeu.


El lloc web de la Unio' Europea ( https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/travel-and-covid/france/) sembla confirmar aquesta dada de 72 hores (versio' en anglés més actualitzada probablement):

"Both PCR and antigenic tests are accepted.

Validity: 72 hours (prior to arrival). Travellers from Romania must present a PCR or antigenic test taken 24 hours before arrival."


Ara bé la informacio' del consultat de França a Barcelona també indica 24 hores (https://barcelone.consulfrance.org/Mesures-concernant-les-deplacements-vers-et-depuis-la-France) però la data de l'article és més antiga (27 d'agost de 2021) i les dades que indiques que son' també d'octubre (del 15 però) amb una actualitzacio' contradiuen el que posa l'Ambaixada...

Personalment, davant el dubte, diria que si heu de fer alguna prova PCR mireu de fer-la al darrer moment, o almenys unes 15 hores abans d'entrar al territori francés..

Molt bon cap de setmana, Claudi/~~~~

Tiputini (discussiócontribucions)

Gràcies.

Resposta a «Tema COVID-19»
Robertgarrigos (discussiócontribucions)

L'enllaç a viquitrobada.cat de la infotaula redirigeix a la viquitrobada del 2020.

Resposta a «Enllaç erroi»
Cap més tema anterior