When Pierrot Met Pierrette

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaWhen Pierrot Met Pierrette
Fitxa
DireccióOscar A.C. Lund
Protagonistes
ProductoraEclair Film Co.
DistribuïdorUniversal Film Mfg. Co.
Dades i xifres
País d'origenEstats Units
Estrena3 de desembre de 1913
Durada2 bobines
Idioma originalanglès (muda)
Descripció
Gèneredrama

IMDB: tt0287135 Modifica el valor a Wikidata

When Pierrot Met Pierrette és una pel·lícula muda estatunidenca produïda per l'Éclair America estrenada el 3 de desembre de 1913.[1] Dirigida per Oscar A.C. Lund fou interpretada per ell mateix i per Alec B. Francis, Barbara Tennant i Julia Stuart, entre altres.[2]

Argument[modifica]

La mare de Georgina Peters li recrimina constantment la seva manera de fer a la moda i vol que sigui com la seva germana Louise. Louise està enamorada de Chalmers, un home de mon però amb un cor malvat. Per la seva banda, Georgina està enamorada de Dick Rogers, un jove metge. Louise rep un valuós collaret i l'ensenya a Chalmers, el qual més tard planeja robar amb l'ajut de dos amics.

Rogers convida la mare de Georgina a casa seva per demanar-li la seva mà però ella s'hi nega. Rogers rep una carta de Georgina que li diu que la porti a la casa de la seva mare o que ella hi anirà pel seu compte. Al mateix temps, Chalmers en rep una altra de Louise, que diu que està disposada a fugar-se amb ell. Rogers compleix amb la sol·licitud i, després de passar una vetllada agradable, l'acompanya de manera segura a casa seva. Quan Georgina es retira aquella nit, se sorprèn de veure a la seva germana a punt de marxar. Les dues històries d'amor continuaran, una de les dues noies serà raptada i l'acció tindrà el seu punt culminant en un ball de màscares.

Repartiment[modifica]

Referències[modifica]

  1. «Data from manufacturer’s list of releases». The Motion Picture News VIII, 24, 20-12-1913, pàg. 54.
  2. «When Pierrot Met Pierrette». The Moving Picture World,18, 10, 06-12-1913, pàg. 1153.