Vés al contingut

Yves Brunet

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaYves Brunet
Biografia
Naixement25 agost 1950 Modifica el valor a Wikidata (73 anys)
Paretstortes (Rosselló) Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Ocupaciójugador de rugbi a 15 Modifica el valor a Wikidata
Esportrugbi a 15 Modifica el valor a Wikidata
Posició a l'equipTaloner Modifica el valor a Wikidata
Trajectòria
  Equip
USAP Perpinyà
1975–1975 França (0) Modifica el valor a Wikidata
Família
FillsLuce Modifica el valor a Wikidata

Yves Brunet, Papé, (Paretstortes, 25 d'agost del 1950) va ser un jugador nord-català de rugbi a 15. Feia 1,75 m. i 84 kg. i jugava en la posició de taloner. El club de la seva vida fou la USAP; va ser seleccionat dues vegades per França. De professió era viticultor.

El seu germà Lambert Brunet també va estar a les files de la USAP (juga amb el primer equip en la temporada 1969-70 en la posició de pilar, i posteriorment es dedicà al rugbi a 13, arribant a ser convocat per la selecció francesa). El fill de l'Yves, François Brunet, ha jugat d'afeccionat amb els cadets (menors de 17 anys) i Crabos (menors de 19 anys) de la USAP, amb el Ribesaltes (de la categoria Fédérale 2) i el Torrelles de la Salanca; i la seva filla Lucie Luce Brunet, estudiant d'infermeria, va guanyar el concurs Nouvelle Star (la "Operación Triunfo" francesa) el 2010.

Carrera[modifica]

De club[modifica]

De selecció[modifica]

Palmarès[modifica]

Bibliografia[modifica]

  • Gilles Navarro, J. Michel Canet, Marc Tournaire USAP 100 ans de passion Canet de Rosselló: Trabucaire, 2001 (Yves Brunet i Jean-Louis Got expliquen la temporada 1975)

Enllaços externs[modifica]