Tema de Viquipèdia:La taverna/Propostes

Paucabot (discussiócontribucions)

He estat revisant les categories que no tenim relacionades amb ítems de Wikidata. Ara mateix n'hi ha 904, però fa uns dies n'hi havia més de 1400. La majoria de les que queden ara diria que són categories susceptibles d'existir en altres viquipèdies i s'hi hauria de fer la feina de cercar-los l'equivalent.

Us voldria demanar (a part de si qualcú vol ajudar a cercar les categories equivalents d'aquests 900, evidentment) si, en crear una categoria, podríeu mirar de fer l'esforç d'enllaçar-la amb les seves equivalents per tal d'evitar arribar a aquests nombres.

Gràcies!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Està previst incloure aquesteses categories a la quinzena de la qualitat? Pot ser un bon moment per fer neteja.

Paucabot (discussiócontribucions)

Podria ser una bona idea ...

Amadalvarez (discussiócontribucions)

Sabeu que tenim una llista reduïda perquè el Panotxa està d'any sabàtic i en @Townie ha fet un inventari de mínims. Ara bé, no hi ha cap problema si hom hi afegeix noves activitats.

Kippelboy (discussiócontribucions)

Em sembla una bona pràctica, Pau. Ho intentaré dur a terme quan generi noves categories.

Paucabot (discussiócontribucions)

Després de la quinzena de la qualitat, ja només queden 65 categories sense ítem. A veure si entre tots podem acabar de buidar la llista!

Paucabot (discussiócontribucions)
Paucabot (discussiócontribucions)

Bé, ara que hem aconseguit fer neta aquesta llista, es veu que ens hem equivocat. Segons d:Wikidata:Notability/ca, només hauríem de crear l'ítem de la categoria si aquesta existeix en una altra llengua:

A més, els enllaços de lloc en elements de categoria a pàgines de categoria de Wikimedia Commons estan permesos solament si i només si estan enllaçats amb pàgines de categoria d'altres llocs de Wikimedia.

Hauríem de mirar de seguir aquesta directiva a partir d'ara, idò. O sigui: si trobam interwikis, els enllaçam i si no, deixam l'ítem de la categoria sense crear.

Yuanga (discussiócontribucions)

Només s'aplica a les categories?

Paucabot (discussiócontribucions)

Ara no sé si ho estic interpretant malament. Això només seria vàlid per a les categories de Commons?

Yuanga (discussiócontribucions)

Posa: "An item is acceptable if and only if it fulfils at least one of these two goals, that is if it meets at least one of the criteria below". I el primer punt diu: "It contains at least one valid sitelink to a page on Wikipedia, Wikivoyage, Wikisource, Wikiquote, Wikinews, Wikibooks, Wikidata, Wikispecies, Wikiversity, or Wikimedia Commons."

O s'han equivocat o no ho estic entenent...

Paucabot (discussiócontribucions)

Ho he demanat a Wikidata: d:Wikidata:Project chat#Notability of categories. Ho estàvem fent bé: qualsevol categoria de la Viquipèdia ha de tenir un ítem a WD. El que m'havia confós és que això no és cert per les categories de Commons.

Resposta a «WD a les categories noves»