Vés al contingut

Can Poch (Caldes de Malavella)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'edifici
Infotaula d'edifici
Can Poch
Imatge
Dades
TipusMasia Modifica el valor a Wikidata
Construcciófinal del segle xix
Característiques
Estil arquitectònicObra popular
Localització geogràfica
Entitat territorial administrativaCaldes de Malavella (Selva) Modifica el valor a Wikidata
LocalitzacióVeïnat de Santa Seclina 47. Caldes de Malavella (Selva)
Map
 41° 48′ N, 2° 50′ E / 41.8°N,2.84°E / 41.8; 2.84
IPA
IdentificadorIPAC: 33723

Can Poch és una masia del municipi de Caldes de Malavella (Selva). Està situada a tocar la carretera de Llagostera a Vidreres, molt a prop del restaurant "El Molí".[1] Forma part de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Descripció[modifica]

Consta de tres pisos i, a la part lateral dreta i a la posterior hi ha diverses edificacions annexes. També hi ha l'edificació més antiga del molí (exempta) que data del segle xvi o segle xvii. La seva teulada és a doble vessant.[1] La façana principal té sis obertures restangulars. Planta baixa amb dues finestres amb llinda de pedra, situades a banda i banda de la porta també llindada. A la primera planta, tres obertures més grans i amb balcó datades al segle xix (entre l'obertura central i la lateral hi havia originàriament un rellotge solar que recentment ha estat tapat). Finalment, a la segona planta hi ha tres senzilles finestres. A la banda esquerra de l'obertura central del primer pis hi ha afegit un petit relleu del Sagrat Cor.[1]

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 1,2 «Can Poch». Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Direcció General del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya. [Consulta: 27 octubre 2014].