Discussió:Penedès

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No té sentit que estigui en la categoria divisió comarcal del 1936 quan és un territori conegut amb aquest nom des de moltíssim abans i la divisió tampoc el va reconéixer. Llavors per què posar-lo?

Potser tens raó en aquest cas[modifica]

Però creus que això justifica que anulis tots els canvis de categoria que acabo de fer? Si no estàs d'acord parlen-me. Per cert, si obres un compte i et regsitres tots dos podrem parlar cara a cara.--Paco 21:30, 3 jun 2006 (UTC)

Clar que s'han d'anul·lar. No té cap sentit. És com si posèssis "Castella" a "Divisió provincial de 1830". No. Per què? És clar que s'ha de desfer, no té sentit conservar-ho. Per això no has aportat arguments i has anul·lat tots els canvis que he fet per les bones.
No he anul·lat tots els canvis que tu havies fet, només alguns, i t'ho he intentat raonar abans. A més he signat amb el meu nom. No crec que tu puguis dir el mateix. En tot cas, ho deixo estar, ja hi haurà algú més que opini. Sembla que intentis convertir això en un enfrontament, no era la meva intenció. Et convido a signar.--Paco 21:54, 3 jun 2006 (UTC)