Viquipèdia:Viquimarató LGTBI

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La Viquimarató LGTBI és una activitat organitzada per Amical Wikimedia i el Centre LGTBI de Barcelona que té com a objectiu la creació, actualització i ampliació d'articles sobre aquesta temàtica a la Viquipèdia.

Quan
Divendres 14 de juny de 2019, de 16:00h a 21:00h
On
Centre LGTBI de Barcelona. Carrer del Comte Borrell, 22, 08015 Barcelona (Catalunya)

Aquest esdeveniment segueix la política per un espai amigable de la Fundació Wikimedia. Consulteu-ne el text

Què és una Viquimarató?

Una Viquimarató és una activitat on un grup de persones es troba físicament en un lloc per ampliar el màxim possible un article o temàtica determinada de l'enciclopèdia. És una bona manera de fer créixer els continguts d'una temàtica d'una manera ràpida i també d'introduïr-se al món de la Viquipèdia. La coordinació del projecte proporciona bibliografia de qualitat i els participants només necessiten connexió a Internet, una taula i una cadira.

Inscripcions

Feu clic a aquest botó per accedir a la pàgina d'inscripcions:

Inscriviu-vos aquí

Un cop hàgiu accedit a la pàgina d'inscripcions haureu d'iniciar sessió amb el vostre compte de la Viquipèdia (botó lila) o sol·licitar-ne un si no en teniu (botó blanc).

Articles per ampliar o crear

Aquesta llista recull els nostres suggeriments d'articles per crear, ampliar o millorar, un punt de partida. Recordeu no editar articles sobre organismes on hi esteu lligats laboral o personalment. Llegiu Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

Preguntes més freqüents

M'he de registrar per assistir-hi o hi puc anar sense avisar?

Us demanem que us hi apunteu amb temps per saber amb quanta assistència podem comptar. És recomanable que us creeu un compte abans de venir per evitar possibles incidències tècniques. Per fer-ho, simplement utilitzeu l'enllaç Crea un compte que trobareu a la part superior dreta de qualsevol pàgina de la Viquipèdia.
Si teniu problemes a l'hora de crear-vos-el, l'enllaç d'inscripció a l'esdeveniment té un botó per sol·licitar un compte. En aquest cas, l'organitzador de la viquimarató s'encarregarà de la seva creació.

Necessito ser membre d'Amical o haver editat abans la Viquipèdia?

No, aquest esdeveniment és obert a tothom. L'acte s'obrirà amb un taller en el qual s'explicarà com funciona la Viquipèdia i com afegir-hi contingut.

Què he de portar?

Cal que porteu un dispositiu per poder editar la Viquipèdia, preferiblement un ordinador portàtil (si no pot ser, una tauleta). I, és clar, ganes de passar-vos-ho bé!
En cas de no poder portar un portàtil o una tauleta, feu-nos-ho saber enviant un correu a comunicacio@wikimedia.cat i intentarem solucionar-ho.

Convé que llegeixi algun material sobre edició de la Viquipèdia abans de la viquimarató?

No cal, a la viquimarató s'explicarà clarament i d'una manera senzilla com editar. Si teniu temps, és recomanable que abans de la Viquimarató us mireu breument com estan escrits els articles de la temàtica que voleu treballar i els compareu per fer-vos una idea de quina és la seva estructura i de quins necessiten una millora més profunda.

Si teniu més dubtes, podeu deixar un missatge a la pàgina de discussió de la viquimarató i us respondrem el més aviat possible.