Viquiprojecte:Cicle de sessions a distància d'Amical Wikimedia 2021/Commons introducció

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Multimèdia lliure, Wikimedia Commons

Divendres 16 d'abril a les 11 hores
En aquesta formació de dues hores es guiarà als participants en la vessant multimèdia dels projectes Wikimedia, centrant-se en l'ús de Wikimedia Commons com a repositori on afegir contingut i reutilitzar-ne l'existent. Vegeu totes les activitats a l'agenda d'actes i trobades.

Descripció de la sessió
Començarem el nostre viatge veient la relació entre Wikimedia Commons i els diferents projectes Wikimedia, aprendrem les particularitats de Wikimedia Commons i l'ús de les llicències lliures, i carregarem imatges i fitxers de vídeo i audio, tot veient les diferents particularitats de cada cas. Us recomanem tenir el compte creat de la Viquipèdia per fer les pràctiques del taller.
Dificultat mitjana Aquesta sessió està orientada a persones que ja coneixen, més o menys, el funcionament bàsic de la Viquipèdia i/o dels seus projectes germans.
Data i hora
Divendres 16 d'abril de 2021, de 11:00 a 12:30 CEST
Moderador i aforament
La sessió estarà dirigida per Manuel Campos (nom d'usuari viquipedista: Docosong), bibliotecari i membre d'Amical Wikimedia..
L'aforament recomanat és d'unes 25 persones connectades.
Utilitzar Jitsi
Jitsi és un programari lliure, de codi obert i traduït al català per hostatjar videoconferències multitudinàries. Si empreu un ordinador portàtil o de sobretaula, podeu accedir a través de l'enllaç d'inici de pàgina. Tant si voleu feu servir el mòbil com si voleu configurar la sessió en català, feu clic a les instruccions del botó de l'esquerra.
Assistents registrats
Apunteu el vostre nom real o d'usuari al botó de l'inici de la pàgina o bé envieu un correu electrònic a l'adreça tallers@wikimedia.cat.
  1. Manuel Campos (ponent)
  2. Gisela Vicenç
  3. Jordina Escala
  4. David Rosal
  5. Cristina Riera
  6. Rosa M. Piqué
  7. Mercè Piñol
  8. Misterspritz
  9. Beatriz Benítez Juan
  10. Sandra Herrera
  11. Montserrat Cabré
  12. Nom d'usuari o real
  13. Nom d'usuari o real
  14. Nom d'usuari o real
  15. Nom d'usuari o real
Coordinació
Aquesta activitat semipresencial està organitzada i coordinada per Amical Wikimedia. Està integrada en el programa marc de Suport a la Comunitat i també en el de Comunicació Externa.
Envieu-nos un correu electrònic a tallers@wikimedia.cat.
Totes les nostres activitats estan subjectes al coneixement i compliment d'un protocol antiassetjament.
Envieu-nos un correu electrònic a tallers@wikimedia.cat.