Ajuda Discussió:Vigilar pàgines

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

A la Viquipèdia en català no està configurada l'opció de ressaltar a la llista de seguiment els canvis des de l'últim cop que l'usuari va visitar la pàgina.[modifica]

Diria que la frase "A la Viquipèdia en català no està configurada l'opció de ressaltar a la llista de seguiment els canvis des de l'últim cop que l'usuari va visitar la pàgina." és obsoleta i es pot treure, no?--Pere prlpz (disc.) 20:41, 28 nov 2013 (CET)[respon]

Com publicar amb un pseudònim?[modifica]

Hola!

M'han plantejat aquest dubte, a veure qui me'l pot resoldre. Un autor va publicar a la Viquipèdia però amb un pseudònim, perquè vol mantenir el seu anonimat. Però diu que la seva pàgina ha desaparegut per aquest motiu. Ell continua volent escriure sense que hi figuri el seu nom autèntic. Com ho pot fer perquè es publiqui el seu article amb el pseudònim?

També m'interessaria saber si oferiu algun curs virtual o a Barcelona per conèixer millor la Viquipèdia. Sóc bibliotecària-documentalista.

Gràcies! el comentari anterior sense signar és fet per Mercerosello (disc.contr.) 15:10, 5 nov 2015 (CET)[respon]

@Mercerosello: A la Viquipèdia tots els que ens hem registrat escrivim amb un nom d'usuari, o sigui, un pseudònim, de manera que si s'ha esborrat una pàgina no és per aquesta raó.
Si vols un curs virtual pots començar-lo ara mateix clicant a Viquipèdia:Bus_turístic.--Pere prlpz (disc.) 15:17, 5 nov 2015 (CET)[respon]

Causes perquè desaparegui una pàgina[modifica]

Hola!

L' autor m'ha dit que li ha desaparegut el seu article a la Viquipèdia. Segons tinc entès, no només entrava amb el pseudònim com a nom d'usuari que no associava al seu nom real, sinó que titulava l'article amb el seu pseudònim. Pot ser que se li retirés la pàgina perquè no se li identifica o reconeix?

Quins altres poden ser els motius perquè es retiri el contingut d'una pàgina?

Gràcies! el comentari anterior sense signar és fet per Mercerosello (disc.contr.) 15:35, 5 nov 2015 (CET)[respon]

@Mercerosello: Dit així, no té gaire solta, perquè hi ha moltíssimes pàgines creades per anònims sense cap problema, i de fet no et podem ajudar gaire sense saber com es deia la pàgina.
Les raons per esborrar pàgines les tens enllaçades a Viquipèdia:esborrar pàgines i a Viquipèdia:Criteris de supressió ràpida.--Pere prlpz (disc.) 16:00, 5 nov 2015 (CET)[respon]

Article d'autor amb pseudònim a Wikimedia[modifica]

Hola Pere prlpz,

he intentat esbrinar una mica més del tema, per poder fer millor la pregunta (i si he de seguir un altre espai o mètode per enviar-la, m'ho dieu, sisplau).

Un autor, que utilitza un pseudònim per escriure (imagineu el cas de Víctor Català, en altres temps) i dirigir les seves obres de teatre, no vol revelar la seva identitat, però vol que es visualitzi el seu repertori d'obres associat al seu pseudònim. De moment, a la Wikimedia ( i no a la Viquipèdia), hi va penjar una icona o logo que l'associa, però vol publicar el text que l'associa a la Viquipèdia i a la Wikipedia... Cal comprovar que ell sigui qui diu que és, però hi ha una forma d'avalar la seva identitat, sense que es reveli? Per exemple, algú en pot donar fe? Qui? Algú li heu dit que com a Bibliotecària-Documentalista en puc donar fe? Com?

Espero ara haver-me explicat.

Gràcies! el comentari anterior sense signar és fet per Mercerosello (disc.contr.) 11:52, 12 nov 2015 (CET)[respon]

@Mercerosello: Doncs la veritat és que no t'he entès gaire.
L'autor vol escriure a la Viquipèdia (sobre una altra cosa) o vol que a la Viquipèdia hi hagi un article sobre ell que parli de les seves obres?
En el primer cas crec que ja vaig respondre. En el segon, hauria de llegir Viquipèdia:Conflicte d'interessos, que bàsicament diu que hauria d'abstenir-se d'editar un article sobre ell mateix.
Si el que passa és que l'article ja existeix i vols posar-hi les seves obres publicades, pots fer-ho amb referències. Per exemple, citant qualsevol llibre d'història de la literatura on parli d'aquest autor i les seves obres (Viquipèdia:Citau les fonts).
Si del que es tracta és de publicar una informació que tu saps perquè ets documentalista o que ell sap perquè en té un coneixement directe però aquesta informació no ha estat publicada en fonts fiables, aleshores la Viquipèdia no és el lloc per fer-ho, com pots veure a Viquipèdia:No feu treballs inèdits.
O sigui, em temo que no t'he entès però la majoria de coses que penso que pots voler estar dient consisteixen en que un autor vol fer servir la Viquipèdia per difondre la seva obra, i això senzillament no es pot fer, ni amb pseudònim ni sense.--Pere prlpz (disc.) 12:53, 12 nov 2015 (CET)[respon]

Sóc nou a Wikipedia i no me'n surto[modifica]

Benvolgudes, benvolguts, Amb el nom de Jogeur vaig iniciar-me en aquest entorn pel maig del 2016. Vaig escriure un article titolat "El Mestre Lluís López Sans, fundador i director de l'Orfeó Borgenc" al qual tinc accés en aquesta adreça: <https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Ajuda_Discussi%C3%B3:Vigilar_p%C3%A0gines&oldid=16977872> Aquí és on em perdo i la pregunta és: "què cal fer per a que l'article passi els controls oportuns i sigui publicat, si escau? Agraïré qualsevol orientació. Atentament, Jogeur

Controlar automàticament totes les pàgines d'una categoria[modifica]

Existeix la possibilitat d'afegir a la llista pròpia de seguiment totes les pàgines d'una categoria? --CarlesVA (parlem-ne) 08:41, 16 nov 2016 (CET)[respon]