Insígnies de l'Exèrcit dels Estats Units

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Insígnies i xarreteres d'espatlla sobre l'uniforme d'un tinent coronel.
Com es llueixen les insígnies sobre l'uniforme avançat de combat.

Les Insígnies de l'Exèrcit dels Estats Units són les insígnies atorgades per l'Exèrcit dels Estats Units als soldats que assoleixen una sèrie de qualificacions i requisits mentre que serveixen en actiu o a la reserva.

Com es descriu a la Normativa de l'Exèrcit 670-1 Uniformes i Insígnies, les insígnies estan categoritzades en "punteria", "combat i habilitats especials", "identificació" i "estranger".[1] Les insígnies de Combat i d'Habilitats Especials se subdivideixen en 5 "grups.[2]

Els soldats estan autoritzats a lluir fins a 5 insígnies de les categories de punteria i combat i habilitats especials; no més de 3 poden ser de la categoria de punteria, només una de cadascun dels grups 1, 2 i 3, i dues del grup 5.[3] Només es poden lluir dues insígnies d'identificació sobre cada butxaca.

Aquestes insígnies es llueixen en ordre de precedència (el Grup 1 és el màxim). Les insígnies de punteria es llueixen després de qualsevol insígnia d'habilitat. Les insígnies del mateix grup es poden lluir en qualsevol ordre.[4]

L'Exèrcit dels Estats Units té les següents insígnies (llistades a continuació en ordre de grup de precedència), que es llueixen conjuntament amb les insígnies de graduació i de branca.

Insígnies i Xarreteres de Combat i Habilitats Especials[modifica]

Grup 1[modifica]

Grup 2[modifica]

Grup 3[modifica]

Grup 4[modifica]

Grup 5[modifica]

Insígnies de Punteria[modifica]

Insígnies d'Identificació[modifica]

Altres Insígnies[modifica]

Insígnies de l'Exèrcit de la Guàrdia Nacional[modifica]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]