Usuari:Venturasanchis/Roxio

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióVenturasanchis/Roxio

Roxio és una fabricant de programari per a enregistrament i autoria mitjançant la qual és possible gestionar, manufacturar, confeccionar vídeos, música i fotos, permet gravar arxius a CD o DVD, ordenar arxius i proporciona còpies de seguretat. Inicialment neix com una subsidiària de programari de la companyia Adaptec. Posteriorment Roxio és adquirida per Corel

Característiques[modifica]

1. Té moltes aplicacions com per exemple: Gravar CD i DVD de música, transformar els vinils a format digital, transferir arxius a iPod, organitzar tots els arxius multimèdia que tinguis, també pots fer presentacions amb les teves fotografies, com pots veure són moltes i variades les funcions que disposa aquesta eina.

2. Funciona com un únic paquet de programari per poder treballar amb tots els formats de mitjans digitals i dispositius d'última generació.

3. Té una interfície intuïtiva i senzilla.

Complements[modifica]

Roxio té una sèrie de complements que milloren l'experiència i amplien la gamma de funcionalitats aquí una breu descripció d'algunes d'elles:

Cremat de CD[modifica]

  1. Roxio Easy LP to MP3: és una eina útil per a la neteja i modulat de mitjans analògics a digital (casset, discos de vinil etc.).
  2. Roxio RecordNow Music: És una aplicació que permet recopilar de forma senzilla la teva cançons favorites de diferents dispositius o d'Internet.

Fotografies[modifica]

Roxio permet la creació de CD de vídeo recopilant les imatges des de càmeres o guardades en el teu PC

Video[modifica]

  1. High-Def/Blu-ray Disc: És l'aplicació que permet el maneig de vídeo d'alta definició (HD) i dispositius de reproducció Blu-Ray.
  2. Roxio Video Capturi USB: És una eina molt similar a LP to mp3, però amb vídeo en comptes d'àudio, permet la conversió de matèria de vídeo anàleg (ex. VHS o Betamax) a material digital (ex. DVD o Blu-Ray).

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]