Usuari Discussió:Pep Minguez

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Pep Minguez! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Castellbo (disc.) 14:15, 13 des 2021 (CET)[respon]

Vilassar[modifica]

Hola, Pep Minguez, gràcies per l'oferiment, però em temo que no tinc massa temps actualment. Però si vols fer un article bo el millor és fer-ho tu mateix, hehe. Veges Viquipèdia:Llanceu-vos-hi!. Salut!.--Carles (enraonem) 09:54, 6 abr 2024 (CEST)[respon]

Es que ho vaig voler fer i no sé què va passar que no em deixaven, ja que era jo l'organitzador. Llavors em varen dir que havia de fer algun o començar a retocar algun de fet i vaig començar a retocar coses que estaven malament d'un article d'història de la fotografia i, per altra banda, algú anava corregint el que havia fet i ho anava posant malament altre cop, o sigui, que vaig quedar una mica decebut.
Jo tampoc tinc massa temps ara mateix. Potser més endavant m'hi poso altre cop. Moltes gràcies per la resposta Pep Minguez (disc.) 10:14, 6 abr 2024 (CEST)[respon]