Viquipèdia:Viquimarató Premis Enderrock 2017

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La Viquimarató Premis Enderrock 2017 és una activitat organitzada per Amical Wikimedia i Enderrock amb l'objectiu d'actualitzar, ampliar i crear articles sobre aquesta temàtica a la Viquipèdia.

Quan
10:00 – 13:30 el dissabte 4 de març de 2017
On
Espai Marfà. Carrer de Baix, 2, 17006 Girona
Organitzadors
Enderrock i Amical Wikimedia
Coordinadors wiki
Kippelboy
Twitter
@AmicalWikimedia
@Enderrock
#viquimarató

Context[modifica]

En motiu de la celebració dels Premis Enderrock 2017, l'Espai Marfà de Girona acull el dissabte 4 de març de 10 a 13:30 hores una trobada oberta per a actualitzar la viquipèdia musical catalana.

Què és una Viquimarató?[modifica]

Una Viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un lloc -sovint una biblioteca- per ampliar el màxim possible un article i/o temàtica determinada de l'enciclopèdia. Ja s'han fet viquimaratons per ampliar l'article sobre Xavier Miserachs, Joan Miró, llengua catalana o sobre el Tricentenari del 1714, entre altres. És una bona manera de fer créixer més d'un article d'una manera ràpida i també de socialitzar un viquiprojecte. Els experts proporcionen bibliografia de qualitat, i els viquipedistes només necessiten connexió a Internet, bibliografia, una taula i una cadira.

Inscripcions[modifica]

Acte gratuït però amb places limitades. Per a registrar-vos poseu aquí el vostre compte d'usuari a la Viquipèdia o envieu un correu a comunicacio@wikimedia.cat

  1. Kippelboy
  2. Jordinovell73
  3. Lamontse
  1. posa aquí el teu nom d'usuari o envieu un correu a comunicacio@wikimedia.cat

Articles proposats[modifica]

Llista d'articles:

Ajuda a l'edició[modifica]

Enllaços externs[modifica]