Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/The Beatles

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

És força complet, tot i que a la wiqui anglesa és molt més llarg i només és un "good article". Estic d'acord en que pot ser un bon article, però té algunes parts per acabar de traduir bé i de polir, en bastants detalls: l.p., cursives en els títols d'obres, etc. He corregit alguns fragments però encara queda feina per fer. Si es millora, modificaré el meu vot.--Peer (discussió) 00:14, 26 set 2008 (CEST)

Deixo pendent el meu vot perquè hi ha voluntat de millorar el redactat.--Peer (discussió) 00:06, 2 oct 2008 (CEST)
M'han demanat que expliqui perquè he votat en contra de completesa, perquè francament no és un bon article. Ell diu que és una traducció de la versió espanyola amb coses de l'anglesa. Només veig que a l'espanyola hi ha 65Kb i la versió anglesa 85kb, en canvi la nostra 53kb. Mirant-me la versió anglesa he vist que hi ha uns apartat molt interessants que són "Evolució Musical" i "Influencia en la cultura popular" que pot donar molt de joc. Pensant que és una de les bandes de rock més famoses de tots els temps doncs considero que sent pot dir més perquè arribi a ser article bo. A més, la biografia podria ser més extensa, i la versió en anglès és bastant maca. També en l'apartat de referències deixa molt que desitja, la versió en anglès que diu que ha traduït parts, té alvoltant de 100 referències, en canvi en tenim nosaltres 30. A la versió anglesa no es considerat ni article bo, ho havia estat.
Per últim, seria interessant que us llegíssiu la pàgina de discussió de la versió en castellà, on ha estat refusat la seva candidatura a Article Bo, perquè té algunes mancances importants. Hem de començar a ser una mica més crítics. No dic que sigui un mal article, sinó que podria ser molt millor.--KRLS , 15:27, 2 oct 2008 (CEST)