Viquiprojecte:Taller introductori pel Grau en Global Communication Management

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Taller introductori pel Grau en Global Communication Management
Blanquerna (Universitat Ramon Llull)

Benvinguts al Viquiprojecte:Taller introductori pel Grau en Global Communication Management. Aquest és un Viquiprojecte docent coordinat per la Blanquerna - Universitat Ramon Llull amb el suport d'Amical Wikimedia, que es duu a terme durant el curs 2021-2022 des del Grau en Global Communication Management.

Objectius[modifica]

  1. Conèixer què és i com funciona la Viquipèdia
  2. Nocions bàsiques per començar a editar

Pàgines vistes[modifica]

Tasques pràctiques[modifica]

A tenir en compte: biaixos[modifica]

Llista d'usuaris / Users list[modifica]

De fet, si la vostre pàgina d'usuari surt en vermell aquí, és perquè heu fet la pàgina d'usuari a una altra Viquipèdia, per exemple, la Viquipèdia en anglès, castellà, francès, italià o el que sigui. Podeu fer-vos l'usuari a la Viquipèdia en català clicant sobre el vostre nom d'usuari en vermell aquí, escriure una frase i crear la pàgina. Després, per enllaçar aquesta pàgina amb les vostres altres pàgines d'usuari (amb el mateix compte d'usuari) a les altres Viquipèdies, només cal afegir a baix de tot, per la Viquipèdia en anglès: [[en:User:nom d'usuari]], per la Viquipèdia en francès: [[fr:utilisateur:nom d'usuari]], per la Viquipèdia en alemany, [[de:Benutzer:nom d'usuari]], etc. (sense el codi , és clar!). I per enllaçar les vostres altres pàgines d'usuari a la vostra pàgina d'usuari en català, afegiu-li <nowiki>[[ca:usuari:nom d'usuari]] o [[ca:usuària:nom d'usuària]].

PS. en català us podeu fer "usuari" o usuària" ;)

Calendari[modifica]

  • 23 de novembre del 2021, de 9.40 a 12.15

Mentors[modifica]

Més enllà de la sessió, teniu problemes per editar la Viquipèdia? No sabeu com es posen les negretes, com formatar una taula o com afegir una referència? Mireu l'Ajuda, però si tot i així no us aclariu, contacteu amb un Mentor. Els mentors són voluntaris experimentats que estan disposats a ajudar als editors novells. Cliqueu aquest enllaç per contactar amb un mentor de manera aleatòria: Contacta!

Us falten idees? Viquiprojecte:Viquidones


Enllaços externs[modifica]