Cantem de Cor

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de programa audiovisualCantem de Cor
Tipusprograma de televisió Modifica el valor a Wikidata
Gènereconcurs de talents Modifica el valor a Wikidata
Canal originalCanal Nou Modifica el valor a Wikidata

Cantem de Cor fou un concurs musical de Canal 9, presentat per Òscar Forés i Sabina Garcés. Era una mescla de concurs, talent show i reality show on diversos cors de la Comunitat Valenicana participaven, sovint versionant cançons populars.[1] Entre les cançons representades hi trobem Tio Canya, d'Al Tall.[2] S'emetia, des de setembre de 2010, en horari de prime-time (22:00 a 00:00) dels dilluns. L'emissió d'este programa, juntament amb altres de la mateixa temporada, responia a una intenció del consell de RTVV de dotar d'espais amb caràcter valencià a l'oferta de Canal 9.[3] El concurs va ser guanyat per la Coral Sant Jaume de Vila-real, que va imposar-se en la final a la Coral de Vinalopó.[4]

Referències[modifica]

  1. Canal 9 canta ´de cor´ TVV estrena hoy 'Cantem de cor', una mezcla de 'talent-show', reality y concurso que busca al mejor coro de la Comunitat - notícia a Levante-EMV del 9 de setembre de 2010 (castellà)
  2. Canal 9 ens sorprén de nou, esta volta amb una reivindicació de la "llengua del Tio Canya" notícia a Valencianisme.com del 2 de novembre de 2010
  3. Objetivo: valencianizar la parrilla de programación Los dirigentes de Canal 9 anuncian que las series de ficción en valenciano y los espacios de producción propia coparán los horarios de máxima audiencia - notícia a Levante-EMV del 4 de setembre de 2010 (castellà)
  4. La Coral Sant Jaume arrasa en la final del programa ‘Cantem de Cor’ Lograron el 81,9% de votos del público, frente al 18,1% del Vinalopó. - notícia a El Periódico Mediterráneo del 29 de novembre de 2010 (castellà)

Enllaços externs[modifica]