Clara Serra Sánchez

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaClara Serra Sánchez

(2016) Modifica el valor a Wikidata
Biografia
Naixement13 setembre 1982 Modifica el valor a Wikidata (41 anys)
Madrid Modifica el valor a Wikidata
Diputada a l'Assemblea de Madrid
11 juny 2019 – 7 octubre 2019 – Antonio Sánchez Domínguez (en) Tradueix →

Diputada a l'Assemblea de Madrid
9 juny 2015 – 2 abril 2019

Dades personals
FormacióUniversitat Complutense de Madrid - filosofia Modifica el valor a Wikidata
Activitat
Lloc de treball Madrid Modifica el valor a Wikidata
Ocupaciópolítica Modifica el valor a Wikidata
PartitMés Madrid (2018–)
Més Madrid Modifica el valor a Wikidata
Família
GermansIsabel Serra Sánchez Modifica el valor a Wikidata
Signatura
Modifica el valor a Wikidata

IMDB: nm10345738 Facebook: claraserrasanch Twitter (X): Clara_Serra_ Instagram: clara_serra_sanchez Telegram: clara_serra Modifica el valor a Wikidata

Clara Serra Sánchez (Madrid, 13 de setembre de 1982) és una política feminista espanyola, diputada de l'Assemblea de Madrid, on és presidenta de la Comissió de Dona i vocal de la Comissió de Sanitat. Membre del consell ciutadà estatal i responsable de l'Àrea d'Igualtat, Feminismes i Sexualitats estatal de Podem.

Biografia[modifica]

Va néixer a Madrid el 13 de setembre de 1982.[1][2] Es va llicenciar en filosofia per la Universitat Complutense de Madrid. Va realitzar un màster en Estudis Avançats de Filosofia i un altre en Estudis Interdisciplinaris de Gènere. Ha estat col·laboradora honorífica a la Universitat Complutense participant en seminaris i cursos acadèmics. Va ser professora d'educació secundària i batxillerat durant sis anys fins que va ser triada diputada de l'Assemblea de Madrid el 2015.

Va participar en les protestes contra el Pla Bolonya i en el moviment estudiantil contra la "mercantilització" de la universitat i en defensa de la universitat pública. Va començar a participar a Podem des dels primers passos del projecte, i va ser membre del cercle de feminismes de Madrid. Després, va ser triada consellera ciutadana estatal. El 15 de novembre de 2014 va ser nomenada responsable de l'Àrea de Dona i Igualtat (posteriorment Àrea d'Igualtat, Feminismes i Sexualitats) del consell ciutadà estatal de Podem.[3]

Va ser escollida diputada de l'Assemblea de Madrid en les eleccions a l'Assemblea de Madrid de 2015. Posteriorment, va ser designada presidenta de la Comissió de Dona i vocal de la Comissió de Sanitat.

Publicacions[modifica]

  • "Poder y subjetividad en Juego de tronos". Clara Serra Sánchez i Eduardo Fernández Rubiol a Pablo Iglesias (coord.) VVAA Ganar o morir. Lecciones políticas de Juego de Tronos. Akal, 2014.
  • El mercado en el lugar del absoluto
  • Bolonia no existe. La destrucción de la universidad europea, Hiru
  • Educación para la ciudadanía (ESO), Grupo Pandora, VVAA, Akal
  • Filosofía y ciudadanía. EGrupo Pandora, VVAA, Editorial Akal.

Referències[modifica]

A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Clara Serra Sánchez