Discussió:Abkhàzia

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Territori reivindicat per[modifica]

@Amadalvarez: A la infotaula hi diu "Territori reivindicat per Geòrgia i Rússia, Nicaragua, Veneçuela i Nauru". Quan ho he vist he pensat que era vandalisme a Wikidata però no ho és, i el problema és que la infotaula està confonent qui dóna suport o qui disputa la pertinença del territori a Rússia o a Geòrgia o la seva independència, amb qui el reivindica. Hi pots fer un cop d'ull? Pere prlpz (disc.) 22:29, 21 feb 2023 (CET)[respon]

Fa falta algú que sàpiga la situació actual per arreglar-ho.
A WD el primer valor de P17 diu el que tu comentes, però el darrer intenta explicar que l'altre reclamant és Georgia i els quatre que mostra la infotaula. Tots dos valors apareixen amb Bestrank. La suma és una macedònia curiosa.
A més té Territori reivindicat per (P1336) amb altres dos valors diferents a aquests.
Petit despropòsit....
Demà miro de llegir els articles a veure com estan. amador (disc.) 06:03, 22 feb 2023 (CET)[respon]
@Pere prlpz millorat.
Hi havia una mica d'enrenou entre el territori (aquest item) amb cronologia des de 778 i la República d'Abkhàzia (Q31354462) que algunes WP com ENwiki tenen redireccionat cap a un únic article i que genera embolic.
No m'acaba d'agradar que, per exemple, la data inici digui que és de 1991 (quan comença la disputa) i a la P17 tingui tota la cronologia; o que la República Autònoma d'Abkhàzia (Q2914461), que és el govern que Geòrgia ha preparat com a contrapoder de la República d'Abkhàzia (Q31354462) no veig on posar-la a WD.
Però ara no té l'embolic inicial.
Salut ! amador (disc.) 08:26, 22 feb 2023 (CET)[respon]