Discussió:Alexandre Deulofeu i Torres

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Article d'Alexandre Deulofeu i Torres a la Wikipèdia.

M'he dedicat a millorar aquest article respecte la versió que vaig trobar de la millor forma que crec que he pogut.

Soc de l'opinió que aquest article pot millorar estèticament i estructuralment, de la mà de persones que tenen més habilitat en l'edició dels articles de la Wikipèdia. Respecte el contingut, crec que hi manquen enllaços, però aquests seran interessants el dia que hi hagi un o varis llocs web dedicats a informacions respecte aquesta persona o l'esmentin dins de temes propers com poden ser l'Empordà, Figueres, els historiadors, les diferents teories de cicles, etc.

També crec que estaria bé que millorés l'actual petita versió en anglès, i crec que estaria bé que s'agafés com a model la catalana. Opino que Deulofeu no és un simple imitador d'altres historiadors, tot i que ells tenen els seus mèrits, mèrits que cal esmentar. Deulofeu no va iniciar les teories de cicles històrics, però sí que potser va ser, en el seu moment, qui va voler arribar més a fons. Brauli.

Crítiques[modifica]

No caldria una secció de crítiques per deixar clar que aquest home era un xarlatà que escampava pseudociència històrica motiu pel que no l'ha pres seriosament mai ningú del món acadèmic i que només en parlen els esotèrics?

  • Aquest xarlatà ha encertat totes les seves prediccions.

A la plantilla[modifica]

A la plantilla de la persona apareix un nom (zambo cavero) que no té res a veure amb Alexandre Deulofeu

Arreglat, gràcies per comentar-ho.--Papapep (disc.) 14:38, 28 març 2021 (CEST)[respon]