Vés al contingut

Discussió:Baptisteri de Bovalar

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Avís: durant el primer quadrimestre del curs 2017/2018, aquest article ha format part del Viquiprojecte:Història de l'Art UdL.

Poso aquí unes quantes observacions per tal que la @GPLL: (o qui vulgui!) l'acabi d'afinar:

  • Potser voldries fer una repassada als primers paràgrafs, on descrius la basílica i el baptisteri. La informació és poc clara i potser estaria bé que tingués el seu propi apartat. Jo el que faria seria situar al lector al jaciment del Bovalar (fent una síntesi de l'article existent), descriuria l'església i després passaria a tractar concretament el baptisteri. Si vas del general al particular serà més senzill d'entendre pel lector.
  • Pensa a afegir enllaços interns al text de l'article, connectant aquells conceptes destacables amb el seu article corresponent dins de la Viquipèdia. Més info aquí.
  • Imatges: ara mateix no sé si està en sala (diria que sí), però si vols afegir més imatges del baptisteri i de les altres troballes que es van fer al jaciment sempre pots anar tu mateixa al museu de Lleida i fer les fotos. Estaria molt bé, perquè no en disposem i són peces ben interessants!

De moment només això. Pot ser que hi afegeixi alguna observació més. En tot cas, bona feina! ESM (disc.) 19:39, 3 gen 2018 (CET)[respon]