Discussió:Cementiri del Poblenou

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola,

Xavier Benguerel (escriptor) està enterrat al cementiri de Montjuïc.

Salutacions.

Promoció de web[modifica]

En Stereograveyart ha afegit com a primer enllaç extern " Stereograveyart: Galería fotogràfica en 3-D del cementiri." Aquest enllaç només té fotos estereoscòpiques (per veure-les amb ulleres de dos colors), en un web amb fotos estereoscòpiques de cementiris.

Jo vaig treure l'enllaç i en Stereograveyart el va tornar a posar amb el comentari Torne a afegir l'enllaç perquè pense que és interessant visitar el cementeri mitjançant la foto estereoscòpica. No hi ha cap treball semblant sobre el tema i la nostra web no te cap interés comercial, més be al contrari.

Aleshores:

  • En general, un enllaç a una col·lecció de fotos és redundant amb la categoria de Commons, i de fet sistemàticament traiem aquests enllaços (per exemple, ho hem hagut de fer molt amb els castells).
  • No lliga gaire amb el que s'ha d'enllaçar segons Viquipèdia:enllaços externs.
  • Té un interès molt limitat, perquè pocs usuaris veuran les fotos (cal unes ulleres especials), de manera que l'únic interès de posar l'enllaç pot ser promoure el web i l'estereoscopia, no donar més informació al lector.
  • A més, a la secció del que no s'ha d'enllaçar, hi inclou clarament:
    • "Enllaços afegits amb l'únic propòsit de promoció. En general, un usuari que no hagi participat en l'elaboració d'un article, abans d'afegir un enllaç extern, l'hauria de proposar a la pàgina de discussió."
    • "Una web vostra o que la manteniu, fins i tot si les normes d'estil de més amunt recomanen enllaçar-la. El motiu és per assegurar el punt de vista neutral, una de les polítiques bàsiques de la Viquipèdia. Si a pesar de tot considereu que pot ser rellevant i informatiu, proposeu-ho a la pàgina de discussió per si un altre usuari (neutral) considera afegir l'enllaç."
Per això, i vist el comentari que ha deixat, precisament en Stereograveyart no hauria d'afegir l'enllaç, fins i tot si l'enllaç fos adient (que no veig que ho sigui).
  • A més, la política també diu que no s'han d'afegir enllaços que necessitin aplicacions externes. En aquest cas no cal un programa especial, però cal unes ulleres especials, que és un cas equivalent.

Per tot plegat, proposo tornar a treure l'enllaç.--Pere prlpz (disc.) 12:25, 12 març 2015 (CET)[respon]

Resposta a la retirada de l'enllaç d'Stereograveyart[modifica]

No hem tingut cap problema amb l'entrada de wikipedia del cementeri parisenc de Pére-Lachaise. De fet, ells tenen altres enllaços semblants, com per exemple una pàgina on pots fer un tour virtual pel cementeri mitjançant fotografía de 360º (i fent servir un connector flash extern). Pensavem que ací no tindriem cap problema, i de fet seguim pensant que el contingut és d'interés per a qui vullga conéixer el cementeri de Poblenou, però entenem que la pàgina no és nostra i cal respectar les vostres decisions. Sobre el tema de tindre com a única finalitat la promoció, només afegir que ens costa molt de temps, treball i diners portar endavant un projecte personal amb l'única vocació d'explorar els millors cementeris europeus mitjançant la foto estereoscòpica i difondre el treball gratuïtament.

I dit açò, simplement ens queda acceptar la vostra decisió i demanar disculpes per les molèsties.

Useful ?[modifica]

Detailed plan of the graveyard

Grey Geezer (disc.) 13:17, 18 oct 2017 (CEST)[respon]