Discussió:Consell Municipal de València

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Nom?[modifica]

El nom oficial de l'òrgan de govern municipal no és Ajuntament? Hi ha alguna referència que acredite el nom de consell municipal? --Albert Villanova del Moral (disc.) 15:56, 18 des 2013 (CET)[respon]

Doncs, jo pense que no. Potser siga una reivindicació de l'institucio foral. Però, a hores d'ara, jo no trobe cap referència al respecte.
Per altra banda, una aclaració, l'ajuntament és un ens i no un òrgan. I aquest ens pot tindre diferents òrgans (Ple de l'ajuntament, Alcaldia, Tinences d'Alcaldia, Junta de Govern Local, Secretaria de la Junta de Govern Local...). En aquest article es parla de 3 òrgans: del Ple (hi fa una llista dels 33 regidors), de la Junta de Govern Local i del alcalde (hi fa una llista dels anteriors alcaldes).
Jo eliminaria aquest article per 3 raons: 1) Si parlem del Consell de València hauríem de parlar, ara per ara, de l'institució foral; 2) El contingut de l'article ja apareix en l'article principal València (#Junta de Govern Local i #Alcaldes); i 3) el contingut nou (llista dels regidors de l'ajuntament de València) no em sembla prou rellevant com per a dedicar-li un article.
Hi ha dues alternativas: eliminar l'article o eliminar la part de l'article sobre la Junta de Govern i els alcaldes i canviar el títol per Llista de regidors de l'Ajuntament de València. Jo prefereix la primera opció: l'eliminació.
--Macondo (disc.) 18:21, 15 jul 2015 (CEST)[respon]

Proposta d'esborrat[modifica]