Vés al contingut

Discussió:Cronologia dels fets que van precedir la Segona Guerra Mundial

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Sax, no fora millor col.locar les dates i els fets a la mateixa linia, per compactar una mica la informacio ? Xevi 20:32, 14 des 2005 (UTC)

Ah, bé. Jo ho feia perquè ho he vist a en:Timeline of World War II entre d'altres pàgines i he pensat que així quedava més espaiós i més clar. Però si us agrada més de l'altra forma no hi tinc cap inconvenient. Què et sembla? --Sax 20:40, 14 des 2005 (UTC)

Després de provar diversos formats, em quedo amb aquest últim. La informació per a cada data queda molt clara i no veig la necessitat de compactar la informació com diu en Xevi. També cal pensar què fer si hi ha dos fets en un mateix dia. Amb el format en diferents línies es poden posar dues o més entrades per dia. De l'altra manera s'hauria de posar en punt i seguit i pot quedar una mica confús. Així que, a menys que em doneu algun argument nou, seguiré amb aquest format per aquesta cronologia i per a la de la Segona guerra mundial. --Sax 18:54, 16 des 2005 (UTC)

Japo[modifica]

Diu que la va abandonar. Japo va ser expulsada de la SDN a causa de invasió de Manxuria el comentari anterior sense signar és fet per 88.15.226.252 (disc.contr.) 20:11, 9 maig 2014 (CEST)[respon]