Discussió:Esoterisme

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Aquí podem anar discutint els canvis. He tret el paràgraf d'Inquisició ja que donaria per a que la gent veiés aquest article poc objectiu. És cert el que es deia de la Inquisició, però si es vol parlar d'ella s'hauria de fer un article a part, crec, i després si es vol enllaçar-ho mútuament amb aquest article.

A part, he corretgit alguns errors ortogràfics. Sobre el referent al "Llibre d'Estils" em serviria bastant que s'indiqués quins errors es troben en aquest article referent als Estils, si us plau. --Animarval 15:46, 10 mai 2006 (UTC)

Això del llibre d'estil es posa quan no segueix l'estil tipogràfic propi dels articles de la viquipèdia. La paraula a definir ha d'aparèixer en negreta el primer cop que ho fa. A més, la primera frase ha d'anar destinada a definir-la, l'etimologia ja s'explicarà després. S'ha d'intentar anar enllaçant les paraules importants del text amb el codi [[Títol de l'enllaç]] o [[Títol de l'enllaç|paraula mostrada]]. Per últim també falta categoritzar l'article. Això es fa escrivint [[Categoria:Nom de la categoria corresponent]] al final de l'article. Òbviament has de buscar una categoria que ja existeixi i tingui articles, si fa falta se'n poden posar més d'una. Posar-hi la plantilla d'esborrany ja ho té, però si és possible és millor posar-ne una de concreta, en aquest cas crec que {{esborrany de filosofia}} seria segurament el més adequat. Si és possible, també convé cercar la paraula en les viquipèdies d'altres idiomes per tal d'afegir-hi interwikis. Ara intento viquipedificar l'article, però la categoria serà una mica difícil.--SMP (missatges) 13:46, 11 mai 2006 (UTC)

Molt bé.[modifica]

Gràcies per les aclaracions. Trobo correcte posar l'article a l'apartat de Filosofia. M'alegra veure que l'article va conseguint cert reconeixement. Com es que fins ara no existia?