Discussió:Feminal

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

REVISIÓ

A banda dels aspectes estructurals que vam estar comentant a tutoria, us volia fer algunes recomanacions més (disculpeu si repeteixo coses que ja vam acordar durant la sessió).

No recordo ara exactament si penseu incloure una TAULA amb el buidatge dels números...Si és així, perfecte. I si no, us voldria suggerir el següent. Penseu que sou 4 persones per a fer un sol article, o sigui que cal treballar-lo més a fons.

Recomanacions:

- A nivell d'imatges, podríeu fer un recull de diferents portades, que mostri l'evolució estilística del FORMAT GRÀFIC

- Caldria fer ni que sigui un mínim buidatge de la secció "L'art i al dona" i afegir una taula o esquema amb una selecció de personalitats femenines destacades (tot i diferenciant-ne la professió (art, música, literatura)). Podeu incorporant-hi retrats i imatges fotogràfiques.

Podeu aprofitar aquest buidatge per tal de veure si hi ha articles on es parli sobre aspectes estètics o relatius a l'art, a corrents artítics...a fi de determinar quina era la seva ideologia en aquest sentit.


- Podríeu també fer un cop d'ull a l'article de la revista "La Ilustración de la Mujer"..per tal de relacionar-la amb Feminal i fer algun tipus de comparativa. Se suposa que ambdues estan adreçades principalment a la dona..però quines diferències essencials hi ha entre una i altra? penso que estaria bé preguntar-s'ho i reflectir-ho d'alguna manera al vostre article.

En definitiva, torno a insistir, cal tirar del fil com sigui i enriquir força més el contingut de l'article. Aprofiteu, entre d'altres, aquesta taula de personalitats destacades que us suggereixo..us pot donar molt de joc si la treballeu amb un mínim de profunditat.


--IreneGras (disc.) 18:35, 28 des 2012 (CET)[respon]