Vés al contingut

Discussió:Forma (revista)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

REVISIÓ

Abans que res (no sé si ja us ho vaig comentar a tutoria):

ASPECTES TÈCNICS D'EDICIÓ

Si teniu qualsevo, dubte en aquest aspecte, teniu dues opcions: o preguntar a l'Esther, o als vostres companys de classe. Es tracta d'observar els articles que tinguin treballats correctament aspectes que vosaltres encara no heu sabut resoldre..i preguntar a algun dels seus autors.

TAULA

Caldria afegir una mena breu d'introducció explicant les característiques de la taula (tipus apartats,etc), per tal que els lectors entenguin el per què d'aquesta. Per exemple: "A continuació detallem/incorporem una taula on s'especifica...."


Altres recomanacions:

Sobre l'estructura de l'article ja vam estar parlant a tutoria i encara caldria modificar alguna cosa, oi??

Només voldria afegir el següent: l'aspecte ideològic de la revista és molt pobre. A més, caldria afegir les referències que justifiquin el seu contingut. Mireu si podeu ampliar-lo. Si no és possible, millor no incorporeu aquest apartat (en tot cas, ja en parleu una mica a la HISTÒRIA de la revista).

Tanmateix,jo faria un intent. Llegiu amb deteniment els articles que hi apareixen publicats, de caire més teòric, on puguin expressar-se les intencions o voluntat de la revista/ reflexions de caire estètic sobre algun corrent en concret..etc. És a dir, que si no trobeu informació sobre el tema en bibliografia secundària, mireu si és possible extreure-la d'alguns articles de la mateixa revista

--IreneGras (disc.) 13:41, 26 des 2012 (CET)[respon]