Discussió:Gandia

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

He editat el gentilici perquè era incorrecte. És "gandià". I "pixaví" és malnom, així que ho he posat en cursiva...

Qui edita sense fer cap comentari??[modifica]

És la segona vegada, un any després, que edite el gentilici per eliminar això de "gandienc". El correcte és "gandia", i el "malnom" que ens donen els de la comarca, "pixaví". Per favor, abstingueu-vos de fer edicions com aquestes i més sense aportar cap justificació, gràcies.

Més edicions[modifica]

M'acabe d'adonar que la web que es referenciava com la de l'Ajuntament era www.gandia.es. Com que també existeix el domini www.gandia.org i pense que és més adequat per a la Vikipèdia en català, l'ha canviat per aquest. També he vist que el primer enllaç extern, www.safornoticias.com, ha deixat d'existir i duu a una pàgina de publicitat i "spam". L'he canviada per gandia.cat, que és en valencià.

"(en castellà i oficialment Gandía)"[modifica]

Estic notant moltes vandalitzacions en aquesta entrada en poc de temps. El "millor" és que no veig que apareguen aquestes modificacions en l'historial, però estic convençut que fa una setmana no existia això de "(en castellà i oficialment Gandía)", que, a més de ser ridícul i fals (l'únic nom oficial de la ciutat es "Gandia", en català, i... per què hauríem de posar com s'anomena en castellà?), és un calc del que posa en la versió castellana de la Viquipèdia amb els termes invertits.

Vaig a corregir-ho i, si de cas, demanaré la semiprotecció d'aquesta pàgina, perquè açò no pot ser.el comentari anterior sense signar és fet per 89.129.3.122 (disc.contr.) 20:10, 14 juny 2008 (CEST)[respon]