Discussió:Halterofília

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, sóc nou en l'edició de les pàgines a la Wikipèdia, però crec que puc aportar-hi el meu gra de sorra en aquest gran projecte a base de deicar unes hores a la setmana.

No m'entusiasma especiament l'halterofilia, però com qualsevol altre esport mereix una entrada divulgadora del seu esport digna i en condicions.

Podríeu ajudar-me, no me'n he sortit amb una senzilla taula 2X9 de Word per fer un rànquing de modalitats segons sexe/pes, a veure qui la pot arreglar una mica.

Les fonts i els enllaços tampoc ho he resolt bé:

  • Les dades de les categories són públiques i universals, però les dades extretes de la pàg. web de la fed. internacional d'halterofilia (http://www.iwf.net)
  • Les dades de la història i orígens de l'halterofilia provenen de dues fonts: wikipedia en castellà i la pàgina web "www.chalzira.com". És un club de Halterofilia de la ciutat d'Alzira, València. tenen un apartat d'història i l'he resumit breument juntant-ho amb el material anterior.

Moltes gràcies... i a estar en plena forma!el comentari anterior sense signar és fet per JofreG (disc.contr.) 22:09, 14 oct 2007 (CEST)[respon]

Benvingut! Bona feina amb l'haltereofiília; l'esborrany d'abans realment era molt pobre. T'he arreglat una mica això de les taules, amb una de les moltes maneres amb que es poden fet taules amb el codi wiki. De fet, al principi això és el més difícil: aprendre's els codis que necessites. El que et recomano és que busquis una pàgina amb el format que busques i i obrir l'edició per mirar com està feta. No sé que volies fer amb fonts i enllaços, però si necessites més ajuda només ho has de demanar. Fins aviat.--RR (Què n'has de dir?) 22:22, 14 oct 2007 (CEST)[respon]