Vés al contingut

Discussió:Ictiosaures (ordre)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Ja ho esborrat un cop, els ictiosaures no son pas dinosaures, així que no els poseu a la categoría dinosaures. KekoDActyluS

La nostra política SEMPRE ha estat fer servir els noms vulgars davant dels científics quan això sigui possible. Vegeu el diccionari normatiu. Per tant no hi ha motius per al trasllat cap a "Ichtyosauria". Vegeu també Viquipèdia:Viquiprojecte_Arbre_de_la_vida#Títols_dels_articles_i_noms_comuns Llull · (vostè dirà) 22:46, 16 mar 2006 (UTC)

Per cert, amb això de què "els altres ho fan", m'ha cridat l'atenció que els japonesos li diuen ni més ni menys que "peix drac". Curiosa gent. Llull · (vostè dirà) 22:57, 16 mar 2006 (UTC)

Dos dubtes[modifica]

A la taula hi ha un interrogant (?) DAVANT de Diapsida. És un error tipogràfic o vol dir que no està clar? Si és això, no hauria d'anar al darrera, i entre parèntesi?

I el segon dubte. A l'article es diu:

Proporcionalment ,són els animals amb els ulls més grans que han existit a la terra.

És això cert?

És que a la il·lustració no ho sembla, i a més, és que em venen al cap segons quins insectes que tenen uns ulls compostos immensos amb relació al cos, no?

A l'article en anglès, per exemple, només diuen que tenien els ulls grans, no els MÉS grans de tots. --83.32.66.173 17:14, 17 jul 2006 (UTC)