Vés al contingut

Discussió:Irena Sendler

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Primero die que nació en Varsóvia (Polónia) y luego afirma que era alemana poco mas abajo. Debería corregirse. el comentari anterior sense signar és fet per 83.247.136.113 (disc.contr.) 00:44, 8 nov 2015 (CET)[respon]

Arreglat, gràcies. Papapep (disc.) 00:48, 8 nov 2015 (CET)[respon]

Missatge en cadena:[modifica]

Tot aquest tros, de to no gaire enciclopèdic:

Durant la Segona Guerra Mundial, na Irena va aconseguir un permís per a treballar al gueto de Varsòvia, com a especialista en clavegueres i canonades. Però els seus plans anaven més enllà... Sabia quins eren els plans dels nazis per als jueus (era alemanya). Irena passava infants petitons amagats al fons de la caixa d’eines i duia un sac de xarpellera al darrere de la camioneta per a infants més grandets. També hi portava un gos que havia ensinistrat per a bordar als soldats nazis quan entrava i sortia del gueto. Naturalment, els soldats no volien saber res del gos i els lladrucs tapaven els gemecs dels infants. D’aquesta manera va arribar a treure i salvar 2500 infants. Els nazis la van atrapar i li van trencar les dues cames i els dos braços. Na Irena portava un registre dels noms de tots els infants que salvava i el tenia guardat dins un pot de vidre soterrat al peu d’un arbre del jardí de casa. Passada la guerra, va provar de localitzar els pares que poguessin haver sobreviscut i refer les famílies. La majoria havien perdut la vida a les cambres de gas. Els infants que va salvar van trobar cases d’acollida o van ser adoptats.

no és més que la traducció d'un missatge en cadena en castellà que porta voltant des del 2008. El va afegir l'usuari Ann.9 en la seva única edició a la viquipèdia.

Trobo que caldria eliminar-lo, ni que sigui per problemes de copyright.

Exemples de missatge en cadena:

--37.223.105.98 (discussió) 13:53, 22 gen 2017 (CET)[respon]