Discussió:Jaume II de Mallorca

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Reis de Mallorca - Casal de Barcelona[modifica]

Sobre la pàgina "Jaume II de Mallorca" i totes les de la dinastia privativa de Mallorca, en el requadre amb tots els reis i l'escut, caldria canviar-hi "Reis de Mallorca" per "Reis de la Corona de Mallorca" o per "Dinastia de Mallorca" o "Reis privatius de Mallorca". El motiu és que tant Jaume I com Pere el Cerimoniós i els seus descendents, tots foren reis de Mallorca. Una cosa diferent és que alhora no fossin reis d'Aragó, etc. De fet, no sols eren reis de Mallorca sinó també comtes del Rosselló i de la Cerdanya, etc. Antoni I. Alomar (no sé signar)

no entenc molt bé a què et refereixes. Al lloc on fas referència hi posa Reis del Regne de Mallorca, enllaçant directament a la pàgina de Regne de Mallorca, però potser hi hauria d'enllaçar a Corona de Mallorca: diferenciant així les terres insulars (Regne de Mallorca) i les continentals (Comtat de Rosselló, comtat de Cerdanya, Cotlliure i Montpeller). Tot i que en l'article s'hauria d'explicar millor... És això?
per signar s'ha de prèmer el segon botó per la dreta de l'editor. --Gcm 20:49, 13 jul 2006 (UTC)

Plantilla dels Reis de Mallorca[modifica]

Com es pot modificar la plantilla dels reis de Mallorca? És que hi ha un xicotet error: Després de Jaume II de Mallorca va:

  • 1. Alfons el Franc
  • 2. Jaume el Just
  • 3. Jaume de Mallorca
  • 4. Sanç el Pacífic
  • 5. etc.

Com veieu Jaume de Mallorca es repeteix dos cops. Si llegiu el text ho entendreu. --Makinal 20:32, 7 oct 2006 (UTC)

lloc on fou jurat jaume II de Mallorca[modifica]

Jaume II fou coronat com a rei a l'església de Santa Eulàlia de Palma de Mallorca, ja que encara no s'havia acabat la Catedral, més que res ho pos com apunt històric.