Discussió:Josep Coll i Bardolet

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

A aquesta entrada sobre el pintor José Coll Bardolet se'ns parla d'alguns aspectes biogràfics d'aquest, però de manera molt resumida i que no ens permet conèixer gaire d'ell ni de la seva producció artística.

Es podria explicar de manera més detallada què i on va estudiar -aprenent en l'obra de decoració que Sert va realitzar a la Catedral de Vich, estudiant a l'Escola d'Olot i el contacte amb Iu Pascual - els seus viatges per Europa entrada la guerra, on entra en contacte amb nous grups i descobreix noves tendències i assimila amb claredat tot de conceptes que li poden ser positius a l'hora d’elaborar la seva obra. I com finalment s'estableix a Menorca, on entra en contacte amb una terra, una llum, un paisatge i uns homes que constitueixen l'estructura fonamental de la seva obra.

També explicaria de manera més detallada la seva producció artística, la seva evolució, influències etc. al llarg dels seus viatges i vivències. Les seves noves experimentacions, com per exemple amb la llum i paisatges quan està a Menorca.

I finalment esmentaria, com ja veiem uns quans a l'entrada actual, els seus reconeixements. I també alguna de les seves obres per tal d'exemplificar millor allò del que estem parlant.


Com a fonts documentals he fet servir: