Vés al contingut

Discussió:Luz (revista)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

ASPECTES A REVISAR:

INTRODUCCIÓ: Catalonia no rebutja la tendencia simbolista-decadent..manté un caràcter eclèctic, com és habitual en la major part de les revistes modernistes. Però sí que és cert que, dins aquesta tensió entre vitalisme i decadentisme que es dóna dins el modernisme, s’inclina molt més cap al vessant vitalista..però sense rebutjar del tot el segon. Consulteu el cap. II. 2. 3. 1 1898: una situació paradoxal. La reacció vitalista de la meva tesi

IDEOLOGIA: insisteixo: consulteu aquest capítol que us acabo de referenciar, i llegiu-lo en profunditat (tot sencer! Però especialment els darrer paràgraf). Val la pena aturar-se en l’aspecte ideològic de la revista i entendre-ho bé. A partir d’aquí, mireu de reformular-lo una mica. En essència aquest apartat està bé, però penso que podríeu aprofundir-hi una mica més. Sempre, però, sent molt clars i explicant bé les coses: us heu de preguntar, al final de tot: algú que no té ni idea de les tensions ideològiques que existeixen dins el modernisme..entendria bé tot això que acabo d’explicar??

D’altra banda, reviseu el significat d’aquesta frase: “Posteriorment, fruit d’una creixent agressivitat i intolerància dels partidaris del vitalisme i més tard dels decadentismes, la revista sorgirà a la seva segona època com un òrgan de propaganda modernista”.. realment crec que no té cap sentit: o heu interpretat malament la informació, o no us heu explicat bé.

TAULA Recordeu que vam quedar que trauríeu l’apartat de “corrent estètic, cultural i polític”

Per la resta, bé, seguiu les indicacions que ja us vaig donar a tutoria.

--IreneGras (disc.) 11:13, 25 des 2012 (CET)[respon]