Discussió:Nació

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La definició que es dona del terme nació és obsoleta doncs reflexa una ceoncpió decimonònica del terme. Avui en dia els trets culturals no són "per se" elemnts definitoris de la nació sinó ferramentes identitàries per construir-les. De la manera en la que s'expressa l'article es pot pensar que tots els castellanoparlants , per posar un exemple ´formen part d'una nació. Hi ha un element, de caràcter volitiu que ha estta obviat i és el sentiment de pertinença. ës curiós que es done major importància a la llengua o a la cultura que als parlants i als usufructuaris d'aquesta.

Tu mateix pots ampliar l'article. Sisplau, enregistra't signa els teus comentaris. Gracies. Xevi 07:33 17 abr, 2005 (UTC)

Proposta de millora[modifica]

Aquest article te dos parts. La primera es molt desordenada, i mancada de referències rellevants. De fet es un conjunt d'opinions de varis editors que han anat sobreposant-se sense gaire connexió. La segona part (Nació il·lustrada i nació romàntica) està estructurada en una forma coherent, tot i que el contingut admet ser millorat. El meu pla d'acció es millorar l'article treballant en aquesta segona part, i un cop fet, suprimir la primera part.--Auró (disc.) 21:26, 15 ago 2014 (CEST)[respon]