Vés al contingut

Discussió:Pe

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No us sembla força xocant que en aquest article es parli de la p fenícia, la siríaca i la amhàrica però no s'esmenti quelcom tan elemental com que es tracta, en català, de la consonant oclussiva bilabial sorda? No és la meva especialitat y no goso retocar-ho, però crec que caldria fer-ho.el comentari anterior sense signar és fet per Joan Ruiz Solanes (disc.contr.)

@Joan Ruiz Solanes: Si no és la teva especialitat, aquesta és una gran oportunitat per agafar un llibre, aprendre'n i ampliar l'article posant la referència. De fet, així és com s'ha escrit la major part de la Viquipèdia.--Pere prlpz (disc.) 12:55, 1 juny 2019 (CEST)[respon]

@ Pere prlpz , gràcies pel consell, Pere, però malgrat ser un jubilat, no em sobra pas temps per a "aprendre" una cosa de la que considero que per als meus interessos ja en se prou. Jo només volia ajudar SUG·GERINT una millora, igual que sovint faig correccions ortogràfiques o fins i tot alguna de sintàctica, però en cap moment no m'he compromès a incorporar-me a la manera en que, com és obvi, s'ha anat escrivint la major part de la Viquipèdia. Els meus millors desitjos als viquipedistes. Jo , quan puc, ajudo en la mesura de les meves possibilitats, però no pas més. Per sort o per desgràcia, de feina no me'n falta. Salutacions!