Vés al contingut

Discussió:Propiorecepció

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Suggeriments de canvis:[modifica]

  • Modificar la frase "Els músculs i les articulacions envien informació sobre la seva posició al cervell i creen així ordres per a processar aquesta informació, proporcionant la capacitat per saber quina és la posició exacta de les parts del cos en cada moment". Per "Els receptors dels músculs, els tendons i les articulacions envien informació al cervell indicant quina és la posició exacta de les diferents parts del cos en cada moment".
  • Modificar la frase:

"El sistema propioceptiu està format per diversos receptors nerviosos situats als músculs, articulacions i lligaments. També hi estan involucrades estructures del sistema nerviós perifèric com les neurones sensitives, les fibres sensitives i els mecanoreceptors". Per: "El sistema propioceptiu està format per diversos receptors sensorials situats als músculs, els tendons i les articulacions que inclouen mecanoreceptors com els corpuscles de Ruffini i de Pacini, l'òrgan tendinós de Golgi, el fus muscular i les terminacions nervioses lliures. Enllaçar tots els conceptes.

  • Curiosament,' les estimacions de la posició i la mida del cos estan subjectes a distorsions, com la tendència a subestimar la longitud dels dits i sobreestimar la longitud dels dits. No queda clar, la longitud dels dits se sobreestima o se subestima?
  • 'Òrgan tendinós de Golgi:' enllaçar el concepte

'Modificar la frase:' En activar-se, envien informació a la medul·la espinal on fan sinapsis amb una interneurona inhibitòria que relaxa les fibres del múscul que estava contret i evita així un possible trencament de les fibres.

  • Modificar la frase:

La propiocepció del cap prové dels músculs innervats pel nervi trigemin, on les fibres GSA [què són? S'ha d'explicar] passen sense sinapsi al gangli trigemin (neurona sensorial de primer ordre), arribant al tracte i al nucli mesencefàlic del nervi trigemin. i la tècnica Alexander "A quina tècnica es fa referència? S'ha de posar una cita.

  • Els següents apartats s'haurien d'eliminar de l'article

Receptors de la pell i Altres propioceptors sensitius[6]

Viquipèdia:Llanceu-vos-hi! Pau Cabot · Discussió 08:37, 15 gen 2021 (CET)[respon]