Vés al contingut

Discussió:Selecció Catalana de Curses de Muntanya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Per què s'ha esborrat la última informació així sense més, que sigui dit de passada estava referenciada?? Em referixo aquesta part...
Des del juliol de 2008 no és membre de ple dret, després que la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya (FEDME) aconseguís, en una reunió, dissoldre la Federació d'Esports en Altura (FSA) per crear un nou ens internacional, amb l'objectiu d'entrar-hi i, alhora, fer fora la federació basca i catalana.Cortada, Jordi. «Martingala d'altura». Avui, 01-12-2008. [Consulta: 13 desembre 2012].

--Gos gànguil (disc.) 16:27, 1 gen 2013 (CET)[respon]

Senyor, repeteixo que la informació referenciada "és FALSA", el mateix diari va publicar-ne un aclariment dies desprès, i el "periodista" Jordi Cortada que firmà la primera va ser acomiadat posteriorment, la referencia a l'aclariment: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/8-esports/21-esports/285859-la-federacio-internacional-de-curses-daltitud-no-soposa-que-competeixi-un-equip-catala.html

A més, aquesta pàgina que vosté no admet sigui aclarida, no està actualitzada des de l'any 2010, per tant no dona pas una bona informació, i si una informació manifestament i sospitosament falsa.

Agrairé l'actualització i explicació de la veritat en tot aquest fosc assumpte.

Gràcies

dilluns 7 de Gener, gràcies per les modificacions, però el més important de tot, la més gran mentida segueix com a fil principal de la informació, en cap moment, mai, la FEEC va ser membre de ple dret, si no que sempre va ser membre associat, condició que NO va perdre mai en el moment de la fundació de la ISF, quin motiu teniu per que aquesta mentida segueixi viva a la Viquipèdia?