Vés al contingut

Discussió:Sozialgeschichte der Kunst und Literatur

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

REVISIÓ

Text d'encapçalament[modifica]

El vostre treball és força justet i massa breu. Entre totes dues heu escrit poc més del que seria una pàgina en word. Crec que hauríeu d'utilitzar més de bibliografia, tal com us vaig recomanar, per tal d'ampliar-lo. Per exemple:

els llibres de KUTERMANN i BAUER, refernciats a la bibliografia de la pàgina del projecte, o FURIÓ, Sociologçia del arte, pp. 53 i ss.

Hauríeu d'aprofundir més en la concepció d'un enfocament sociològic de l'art, a nivell historiogràfic. De fet, hauria d'haver un apartat específic dedicat al tema, atesa la seva importància. Vosaltres únicament féu un (a més, bastant breu) resum del llibre, però no us hi endinseu en la seva significació dins la historiografia de l'art en general.

Podeu trobar info sobre aq aspecte, a la bibliografia que us acabo de recomanar.


l'ESTRUCTURA DEL TREBALL podría doncs quedar així, per exemple:

1/INFLUÈNCIES

2/IDEOLOGIA: UNA CONCEPCIÓ SOCIAL DE L'ART

3/ CONTINGUT DEL LLIBRE

4/...

sobre l'apartat BIBLIOGRÀFIC.. com és que no apareixen les referències dels documents electrònics que heu utilitzat (i que sí detalleu a l'apartat REFERÈNCIES) ??


D'altra banda, en cas d'haver utilitzat la "introducció" de l'edició espanyola del llibre del Hauser...cal que féu esment de l'autor d'aquest estudi preliminar i el citeu com a capítol de llibre, com us vaig explicar a classe el darrer dia. És a dir, tant a a la "bibliografia" , com a l'apartat de "referències", hauria de constar:

HAUSER, Arnold. Introducción a la Historia del Arte. Colección Guadarrama, (?? falten dades)

MONSÓN, Pedro, "Introducción". A: HAUSER, Arnold. Introducción a la Historia del Arte. Colección Guadarrama, ??, PP. ??

(m'invento les dades, és per tal que us féu una idea)


Bé, considero que encara us queda feina a fer. De moment, com us dic, el treball és força justet. Tot i ser un tema una mica complicat, segur que podeu afegir més coses.

--IreneGras (disc.) 11:21, 23 maig 2014 (CEST)[respon]