Discussió:Televisió de Catalunya

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

No s'hauria de dividir la pàgina en 33 i TV3?

No, Televisió de Catalunya és una empresa de televisió que ofereix els seus continguts via diversos canals: TV3, 33,K3, 3/24, TVC Internacional i Canal Pilot (TDT), a més de diversos portals i serveis d'internet. Igual que la BBC ho fa amb BBC1, BBC2, BBC World, BBC Prime, BBC Wales, BBC Scotland, o TVE, amb La Primera, La 2, Canal 24 horas. Gabriel Jaraba


Imatge del Censurat[modifica]

Ja se que no es neutral, però es una mesura de protesta contra el tancament de TVC per part del consell Atena26 18:58 26 abr, 2006 (UTC)

Model de llengua[modifica]

Hola. He redactat la secció "Model de llengua" de l'article Televisió de Catalunya. M'agradaria que uns quants de vosaltres vos la lleguíssiu i em diguéssiu què en pensau: si creieu que m'ha quedat massa "política" o si està bé així com està, si és prescindible o si ja era hora que la fes algú, si és massa larga o si encara li afegiríeu més exemples... En fi, tot el que se vos acudeixi. Salutacions. Vicent Tur i Serra 08:27 27 jul, 2005 (UTC)

Hola Vicent, aquí va el meu comentari, però no em facis gaire cas ;-) Crec que aquest apartat és poc enciclopèdic, que potser amb un redactat més neutral del tipus Sovint s'acusa a TVC d'utilitzar un "català light" .... A més crec que frases com; ...els defectes que podem sentir... s'haurien de redactar com a ...els defectes que es poden sentir.... Cal recordar que la Viquipèdia no és un lloc on fer reivindicacions, sinó un lloc on intentar exposar la realitat amb la màxima neutralitat possible. T'animo però a que continuis col·laborant amb la Viquipèdia, i que no t'ofenguis si algú et canvia el redactat d'aquest o algun altre article :-) --Joanjoc (discussió) 13:01 27 jul, 2005 (UTC)

D'acord. He canviat (o eliminat) unes quantes frases i he reduït el "volum" d'informació. Evidentment, si algú vol fer-hi més canvis, seran benvinguts. Gràcies pels consells. Vicent Tur i Serra 19:34 27 jul, 2005 (UTC)

Crec que queda fora de lloc i que el seu context més adequat seria en una article sobre el llibre d'estil de TV3 o sobre l'ús de la llengua catalana en els mitjans de comunicació. Salutacions.


Fa molta gràcia això que diu l'article: "reinvindicacions populars han forçat a TVC a oferir les seves emissions també a les Illes Balears, País Valencià, Franja de Ponent i Andorra". Fa més gràcia tenint en compte l'odi que les regions colindants ens tenen als catalans, degut entre d'altres a les polítiques annexionistes dels nostres dirigents, que volen catalanitzar les comunitats valenciana, balears, etc, etc. I encara fa més gràcia quan la Generalitat Valenciana va prohibir a TVC explícitament que emitís a la comunitat valenciana perquè, no tenien cap llicència per fer-lo, perquè ells ja gaudeixen d'un canal autonómic en la seva pròpia llengua, i perquè no volen ser catalanitzats sota el nom de "Païssos Catalans". Em sembla molt raonable ja que igual que als catalans no es agrada que ens tillin d'espanyols a la resta dels territoris que a Catalunya dessignem com a "Païssos Catalans" no els fa gens ni mica de gràcia que els incloguin dins de "catalans".

També agrair a TVC anys i anys de marginació al RCD Espanyol (entre d'altres equips). Com vaig llegir a no sé on, per TVC sempre és més important si l'Eto'o ha dinat bé que qualsevol partit o noticia relacionada amb la familia perica. Entenc que als barcelonistes els hi fot molta ràbia quan canals nacionals obren les noticies esportives parlant sempre del Reial Madrid, independentment de la resta de l'actualitat esportiva. Doncs bé, és el mateix que TVC fa a Catalunya amb el Barça en perjudici de la resta d'equips i esportistes de Catalunya.

Realment fa molta gràcia.el comentari anterior sense signar és fet per Javiapte (disc.contr.) 22:16, 21 set 2007 (CEST)[respon]

contingut traslladat[modifica]

he suprimit l'apartat "Programes" i els he treslladat als articles de cada canal. Albertsab (Tu diràs) 12:39, 27 ag 2006 (UTC)

Trobo que l'espai dedicat al tancament al PV és massa prolix. No perqupe no sigui d'interès sinó per desproporció amb la resta del text. No és normal dedicar poc espai a 25 anys d'història i enc anvi explicar fil per randa tants detalls sobre el procés de tancament. És massa conjuntural, poc estructural, massa subjecte a canvis de futur i poc "enciclopedista", o així és com ho veig.

Proposo reduir-ho força.el comentari anterior sense signar és fet per Jnqm (disc.contr.) 19:40, 14 abr 2008 (CEST)[respon]

TVCi?[modifica]

TVCi algun logotip propi per poder afegir a la galeria? 88.19.138.25 (discussió) 18:32, 29 oct 2008 (CET)[respon]