Discussió:Torre Barrina

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Diferents articles[modifica]

Bona tarda,

La proposta de fusió no seria convenient donat que Torre Barrina és un edifici del Patimoni històric de la ciutat que és anterior a l'equipament municipal.

L'article que has proposat fusionar és un equipament en sí mateix.

És com si algú fa un article sobre el Palau de la Generalitat (edifici) i algú altre sobre la Generalitat (institució) no seria procedent unificar-ho.

Salutacions

Jesús Palomar Jesuslh78 (disc.) 17:27, 24 set 2023 (CEST)[respon]

Hola @Jesuslh78, desconec exactament com funciona Torre Barrina, però no acabo de trobar les similituds entre la Generalitat de Catalunya i el Palau de la Generalitat (Viquipèdia:Com el meu, n'hi ha d'altres). Revisant l'article Torre Barrina. Experiències d'Innovació Social, a banda dels problemes d'admissibilitat, parlen dels serveis que s'ofereixen en aquest edifici. Més aviat s'assembla a l'article Centre Cultural Metropolità Tecla Sala, on banda de l'edifici patrimonial, hi ha un centre d'art i una biblioteca.-- Docosong (disc.) 17:42, 24 set 2023 (CEST)[respon]
bona tarda, el que vull dir és que és circumstàncial que el servei municipal es presti en aquest edifici. Són dues realitats diferents independents deslligades. De fet anys enrere a Torre Barrina hi havia el Consorci per la Normalització Lingüística, per exemple.
Un és un edifici històric i patrimonial i l'altre un equipament patrimonial. El cas que cites de Tecla Sala són dos equipaments municipals, però podria existir una entrada independent sobre la fabrica textil que porta el mateix nom que els dos equipaments i que és la ubicació actual sense problemes.
No hem de confondre els edificis històrics patrimonials existents anteriorment amb els equipaments municipals. Seria diferent que l'edifici s'hagués construit expressament per aquest equipament, serien tot un.
Si els unim perdem l'essència històrica del patrimoni amb els usos actuals.
Salut!
Jesús Jesuslh78 (disc.) 17:57, 24 set 2023 (CEST)[respon]