Vés al contingut

Discussió:Turquesa (color)

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Pels que no en vulguin l'eliminació a la Discussió:Te (planta) hi ha l'argumentació de per què no hi hauria de ser. Sincerament, no entenc un vot a favor de conservar-ho. Llull · (vostè dirà) 21:45, 27 gen 2006 (UTC)

El motius els he exposat a Viquipèdia:Presa de decisions/2006/Sobre la política de redireccions. Ni el nom és incorrecte, ni la redirecció és incorrecte ni crea confusió. Veig tant inútil la seva funció com la seva eliminació, per tant, no emprenyem als administradors. --VRiullop (parlem-ne) 22:13, 27 gen 2006 (UTC)
El nom és incorrecte, no serveix de res, només és brossa acumulada que enlenteix el cercador. Doncs a eliminar-la toca. Crec que a la pàgina que he posat exposo prou clarament per què les pàgines amb "parèntesis" obsoletes s'han d'eliminar. Per cert, als administradors no els és més feina eliminar que treure la plantilla de votacions. Llull · (vostè dirà) 22:16, 27 gen 2006 (UTC)


De moment es conserva la redirecció.

Votació per eliminació:

  • Motiu; No fa servei. Els enllaços cap ací són fantasmes degut a què estaven inclosos en una plantilla ja modificada i no desapareixeran fins que s'editin tots els articles que tenen tal plantilla.
  • A favor;Rata de Biblioteca 12:09, 3 gen 2006 (UTC)
  • En contra;--VRiullop (parlem-ne) 21:41, 27 gen 2006 (UTC)

Eliminació dels aportaments fets a partir del DCVB[modifica]

Com goseu eliminar un mot recollit al DCVB?

Castellanades oficials però que no tenim cap obligació d'usar...[modifica]

Bon dia "proporcionar" per FORNIR i A continuació per TOT SEGUIT, SEGUIDAMENT, AQUí SOTA són castellanismes com ho demostra el DCVB; el Faraudo i més.