Vés al contingut

Ferroflex

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióFerroflex
lang=ca
Modifica el valor a Wikidata
IndústriaHigh-speed door (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació1998
Governança corporativa
Seu
Propietat deManusa Modifica el valor a Wikidata

Lloc webmanusa.com… Modifica el valor a Wikidata

Ferroflex és una empresa catalana dedicada al disseny, fabricació, instal·lació i manteniment de portes ràpides i accessos automàtics per a entorns industrials. Actualment té la seva seu a Polinyà, Barcelona.[1] En l'actualitat els seus productes són exportats a països de tot el món.

Història[modifica]

Ferroflex va ser fundada l’any 1998 a la ciutat barcelonina de Sabadell. Des de llavors, ha passat per diferents ubicacions. L'any 2015 va ser adquirida per Manusa,[2] empresa multinacional dedicada al disseny, fabricació, instal·lació i manteniment de portes automàtiques i accessos intel·ligents, i en 2018 es va traslladar definitivament a la seu actual, des d'on presta servei tant en l’àmbit nacional com internacional.[3]

La companyia està especialitzada en l'automatització d'accessos per al sector industrial. Compta amb diferents tipologies d'accessos industrials[4] com a portes ràpides, seccionals, tallafoc,[5] abrics i rampes per a molls de càrrega, taules elevadores hidràuliques, portes de cortines de làmines o portes batents.

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]